ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 20χρονος ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του

Θεσσαλονίκη: 20χρονος ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση 48χρονου άντρα, που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου μετά από ξυλοδαρμό στο χωριό Άγιος Αθανάσιος στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr ο 20χρονος γιος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του. 

Οι αστυνομικές αρχές λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 48χρονου άντρα, προσήγαγαν τον 20χρονο γιο του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να τον ανακρίνουν. Από την πρώτη στιγμή κρίθηκε βασικός ύποπτος για την δολοφονία του πατέρα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από την έρευνα προέκυψε ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο αντρών και μεταξύ τους συμπλοκή.

Σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του κ. ιατροδικαστή, το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα στη μύτη. Θα ακολουθήσει νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ ο δράστης φέρει εκδορές στα χέρια.

Διαβάστε επίσης:
Σύμβολο ανθρωπιάς: Πέθανε ο φούρναρης της Κω
Κρήτη: «Μάχη» με τον χρόνο για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοούμενων
Ημαθία: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μία νεαρή γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται να είδε όσα διαδραματίστηκαν δίπλα στον παιδότοπο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ