ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που κρύβεται πίσω από την υπόθεση πατροκτονίας (vid)

Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που κρύβεται πίσω από την υπόθεση πατροκτονίας (vid)
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Έφυγα από το μαγαζί γιατί δεν ήθελα να συνεχιστεί ο καβγάς. Με ακολούθησε και μου επιτέθηκε αυτός πρώτος. Άρχισε να με χτυπά. Προσπάθησα να αμυνθώ, ανταπέδωσα τα χτυπήματα και ξαφνικά ο πατέρας μου βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, ο 20χρονος που συνελήφθη, έπειτα από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του πατέρα του στο χωριό Άγιος Αθανάσιος στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ακόμα πως ήταν συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή που είδε να κείτεται νεκρός στην άσφαλτο ο 48χρονος άντρας, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν και αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για το συμβάν.

«Ο ένας έφυγε, ο άλλος ήταν ξαπλωμένος κάτω. Πήρα το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασαν εκεί ο άνθρωπος είχε πεθάνει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και είπε πως «ο γιος ήρθε μετά, αφού ήρθε το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και ο κόσμος» και «η Αστυνομία δεν τον άφησε να πλησιάσει τον πατέρα του».



Διαβάστε επίσης:
Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 90χρονου στον Πειραιά το 2013
Έρχεται η «σούπερ χιονισμένη σελήνη»: Αντίστροφη μέτρηση για το εντυπωσιακό φαινόμενο
Έρχονται αλλαγές στην Υγεία – Καταργείται το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ωστόσο, καθοριστικό ρόλο για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Αν διαπιστωθεί ότι ο θάνατος του 48χρονου επήλθε από καρδιά, διότι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα, τότε θα αλλάξει το κατηγορητήριο σε βάρος του νεαρού και πιο πιθανό είναι να τον βαραίνει η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο 20χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία κι έτσι θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για να απολογηθεί την Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ