ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης συζύγου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Λάρισα: Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης συζύγου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή
facebook

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών η Κωνσταντία Κοκουνασούλη, μητέρα της αγνοούμενης Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το πατρικό της σπίτι στη Λάρισα την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Η 59χρονη είχε μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες για την μεταφορά της υπερήλικης μητέρας της σε οίκο ευγηρίας. Για να την επισκέπτεται μάλιστα τις πρώτες ημέρες στο νέο της περιβάλλον, είχε καθυστερήσει την επιστροφή της στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μετά το μεσημεριανό φαγητό στο σπίτι του αδερφού της, τα ίχνη της 59χρονης Βάσως, μητέρας δύο παιδιών και σύζυγος του ιδιαίτερα αγαπητού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία, Τάκη Σιλεβίστα, εξαφανίστηκαν.

Τελευταία επικοινωνία ήταν το ίδιο απόγευμα περίπου στις 18:45’ με μια φίλη της από τη Λαμία, ενώ από κείνο το σημείο απενεργοποιείται και το κινητό της τηλέφωνο.



Τελευταίο στίγμα για την 59χρονη ήταν στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα. Μία πληροφορία για μία γυναίκα που της έμοιαζε και η οποία εθεάθη κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας μέσα στη βροχή, δύο μέρες αργότερα, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι ήταν αυτή από το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ η Πυροσβεστική ολοκλήρωσε σε αυτή τη φάση την εξέταση του ποταμού Πηνείου θέλοντας να αποκλείσουν την περίπτωση να έχει χαθεί εκεί.

Η Βάσω Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ - λαδί μπουφάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ