ΕΛΛΑΔΑ

Στη Λιβαδειά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - Έδωσε συγχαρητήρια για την υπόθεση της 8χρονης

Στη Λιβαδειά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - Έδωσε συγχαρητήρια για την υπόθεση της 8χρονης
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της 8χρονης Αλεξίας, που τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα στη Θήβα, έδωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη εκτάκτως στη Λιβαδειά το απόγευμα της Τετάρτης, από όπου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συντονισμένες ενέργειες, που είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Αστέριος Μαντζιώκας, ο διευθυντής Αστυνομίας Φθιώτιδας Μιχάλης Τσάτσης, που εκτελούσε χρέη Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, ο διευθυντής Αστυνομίας Βοιωτίας Νίκος Τρικαλίτης, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς Γεώργιος Νικολόπουλος, και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας.

Σε βάρος του συλληφθέντα, έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα, ενώ το περίστροφο βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του στην Αθήνα. Στο σπίτι στο Λεοντάρι Βοιωτίας, είχαν βρεθεί από την αρχή τέσσερις κάλυκες από το περίστροφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ