ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Στη Δικαιοσύνη ο πατέρας που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Λαμία: Στη Δικαιοσύνη ο πατέρας που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση
lamiareport

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τον 53χρονο πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε έναντι χρημάτων την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται άλλοι δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 59 ετών.

Οι τρεις συλληφθέντες και κατηγορούμενοι για κατάχρηση σε ασέλγεια βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα ενώπιον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν, ωστόσο ζητήθηκε να διοριστούν αυταπάγγελτα, από το δικηγορικό σύλλογο Λαμίας, συνήγοροι υπεράσπισης και έλαβαν προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης, στις 10:30.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης, ενώ κατά την προσαγωγή των κατηγορουμένων στα Δικαστήρια, ο πατέρας αρνείται τα πάντα: «Δεν έχω κάνει κάτι...», λέει χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση με τηνσεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του 53χρονου πατέρα -δημόσιος υπάλληλος που διατηρούσε ιδιωτική επιχείρηση- υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Τόσο η 18χρονη που κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήρθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

lamia

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 60 και 59 ετών, καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα ΑμεΑ. Μάλιστα ο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του 53χρονου πατέρα της και η μικρή τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της.

Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ