ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Τον «θόλωσε» η ζήλια και σκότωσε τη σύζυγό του ενώ δίπλα κοιμόταν το παιδάκι τους

Μυτιλήνη: Τον «θόλωσε» η ζήλια και σκότωσε τη σύζυγό του ενώ δίπλα κοιμόταν το παιδάκι τους
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας μιας 24χρονης κοπέλας από τον 25χρονο σύζυγό της με κυνηγετικό όπλο, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ώρα του φόνου, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έγινε από ζήλια, σε διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το δυο χρονών κοριτσάκι του ζευγαριού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και ο 25χρονος είχε εγκαταλείψει το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό του σπίτι σε χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, η 24χρονη δεν έδειχνε να θέλει επανασύνδεση, σε αντίθεση με τον 25χρονο που ήθελε πολύ να ξαναφτιάξει η σχέση του με τη γυναίκα του.

Όλοι πάντως στο χωριό του τα Λουτρά όπου διατηρεί μία καφετέρια, μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφτασε στο σημείο αυτό.

Το μοιραίο βράδυ η 24χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συνομιλούσε με ένα φίλο της από τη Θεσσαλονίκη όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξανάκουσε την κοπέλα. Ο άνθρωπος αυτός, ενημέρωσε τον πατέρα της. Εκείνος πήγε στο σπίτι της τραγωδία και αποκαλύφθηκε το κακό…

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Δείχνει μετανιωμένος και κλαίει συνεχώς, αντιλαμβανόμενος το μεγάλο κακό που έγινε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ