ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Μαθητές δημοτικού… μέθυσαν σε σχολική εκδρομή

Χανιά: Μαθητές δημοτικού… μέθυσαν σε σχολική εκδρομή
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Παιδιά 11 και 12 ετών στα Χανιά της Κρήτηςμέθυσαν σε σχολική εκδρομή, έχοντας καταναλώσει κρασί και ρακή που είχαν φέρει από τα σπίτια τους.

Όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους.

Κατά πόσο τα παιδιά πρόλαβαν να πιούν ή αν είχαν κι άλλο κρασί ή ρακή στις τσάντες τους, είναι άγνωστο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του zarpanews.gr.

Η καταγγελία μητέρας στο zarpanews.gr:

«Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν… Σύμφωνα με τι μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;;;;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ