ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκαριστικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκαριστικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του
ΑΝΤ1

Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σημείο που έχασε την ζωή του σε έναν δρόμο καρμανιόλα στον Άγιο Στέφανο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, έκανε ο πραγματογνώμονας τής Τροχαίας Κηφισιάς.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο του 23χρονου, οι οποίες προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, είναι συγκλονιστικές. Η σύγκρουση με το δέντρο ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μετατραπεί σε μια μάζα σιδερικών. Ολόκληρο το μπροστινό μέρος, ο κινητήρας και το παρμπρίζ έχουν καταστραφεί πλήρως.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.

«Σκοτώθηκε για να μην χτυπήσει εμάς»: Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο του Αλ. Ζαχαριά



Το χρονικό του τροχαίου

Ήταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες, στον Άγιο Στέφανο όταν το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

«Σκοτώθηκε για να μην χτυπήσει εμάς»: Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο του Αλ. Ζαχαριά

Ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ