ΕΛΛΑΔΑ

«Αισθάνομαι ζητιάνα»: Η μητέρα της Μυρτούς μιλά για τις δυσκολίες της καθημερινότητας

«Αισθάνομαι ζητιάνα»: Η μητέρα της Μυρτούς μιλά για τις δυσκολίες της καθημερινότητας
Facebook / Maria Kotrotsou

Το πρώτο της μπάνιο επτά χρόνια μετά την κακοποίησή της στην Πάρο έκανε η Μυρτώ, με τη μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, να δηλώνει σήμερα πως κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής.

Η κ. Κοτρώτσου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε την καθημερινότητά τους και εξήγησε ότι οι γιατροί βοήθησαν όσο μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά η επιστήμη δεν μπορεί ακόμη να επέμβει σε θέματα που άπτονται του εγκεφάλου.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει» είπε η κ. Κοτρώτσου, αναφέροντας παράλληλα ότι αυτό που της δίνει ζωή είναι το χαμόγελο της κόρης της.

«Δόξα τω Θεώ, δεν το έχει χάσει» είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στο πρώτο μπάνιο της Μυρτούς μετά από τόσα χρόνια, δήλωσε:«Στην αρχή την πείραξε το κρύο νερό αλλά μετά ένιωσε πολύ ευχαριστημένη».

Η κ. Κοτρώτσου αποκάλυψε ότι το κράτος δεν την έχει βοηθήσει στο παραμικρό και εξέφρασε την ανησυχία για την τύχη της κόρης της όταν εκείνη θα φύγει από τη ζωή.

«Δεν λαμβάνουμε καν το επίδομα του δεύτερου προσώπου» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ζουν λόγω της καλοσύνης του κόσμου.

«Αισθάνομαι ζητιάνα για το παιδί μου» δήλωσε, ζητώντας παράλληλα από το κράτος να «σκύψει» πάνω από περιπτώσεις παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

«Αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα και πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να τα σκεφτεί» τόνισε η κ. Κοτρώτσου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ