ΕΛΛΑΔΑ

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Σπάρτη: Σοβαρός τραυματισμός 10χρονου από τέρμα ποδοσφαίρου

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Σπάρτη: Σοβαρός τραυματισμός 10χρονου από τέρμα ποδοσφαίρου
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται ένα δεκάχρονο αγόρι, μετά το σοβαρό του τραυματισμό, όταν ένα σιδερένιο τέρμα έπεσε πάνω του σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην Σπάρτη

Μετά το τραγικό γεγονός του 19χρονου που σκοτώθηκε από πτώση μπασκέτας στη Χίο, ένα δεκάχρονο παιδί κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του στο χωριό Κοκκάλα της Σπάρτης, όταν καταπλακώθηκε από τέρμα ποδοσφαίρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αρεόπολης κι από εκεί στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στην Αθήνα.

Το παιδί έχει υποστεί κατάγματα στο κρανίο, διάτρηση τυμπάνου, ενώ χρειάστηκαν ράμματα στο μάτι, ενώ η μητέρα του μιλώντας στον Alpha δήλωσε:

«Πήγε να φύγει το παιδάκι πισώπλατα και την ώρα που γυρνάει, έσκασε το τέρμα από πίσω του, στο κρανίο του. Το πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει κόκκαλο πάνω από το φρύδι του και έχει και ράμματα στο μάτι».

«Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου. Ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω κι έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου», φέρεται να δήλωσε ο δεκάχρονος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, το ατύχημα δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία. Όπως ισχυρίζεται, τα τέρματα τα είχαν δέσει με σχοινιά οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ