ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήταν βίαιος και έπαιρνε φάρμακα», λέει η πρώην σύζυγος του δράστη

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήταν βίαιος και έπαιρνε φάρμακα», λέει η πρώην σύζυγος του δράστη
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 51χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, στα Μέγαρα.

«Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», δήλωσε η πρώην σύζυγος του δράστη σύμφωνα με το STAR.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα διαπιστώνοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο άνδρας της, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του STAR.

Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

Η αιτία θανάτου του 48χρονου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του 48χρονου κουνιάδου οφείλεται σε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα, εξαιτίας των σφαιρών που δέχτηκε.

Η σύζυγος του 48χρονου πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο, όπου νοσηλευόταν.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα, ενώ θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ