ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά

Βίντεο - ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά

Βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η πορεία του αυτοκινήτου, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Γεωργίου Λύρα, στην Κηφισιά, δόθηκε την Κυριακή στη δημοσιότητα.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV, δείχνει την πορεία που έχει ακολουθήσει το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα νεαρά άτομα (κάτω των 30 ετών).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό το μοιραίο αυτοκίνητο να τρέχει με ταχύτητα μεγαλύτερη και από 120 χλμ. Σε αυτό το αυτοκίνητο, μάλιστα, επέβαιναν και τα δύο ξαδέρφια που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο στην Κηφισιά. Στο βίντεο φαίνεται η πορεία του αυτοκινήτου λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία σύγκρουση.

Το χρονικό

Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Γεωργίου Λύρα 19, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Δύο ξαδέλφια, 20 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι νέοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν συνολικά 8 άτομα, 4 στο κάθε ένα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Από το ένα όχημα βγήκαν τραυματισμένα τέσσερα παιδιά, και από το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα δύο παιδιά 22 και 21 ετών (ξαδέλφια) έχασαν τη ζωή τους, ένα ακόμη τραυματίστηκε βαρύτατα ενώ το τέταρτο άτομο, οδηγός του οχήματος ελαφρύτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ