ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 70χρονης που βρέθηκε δίπλα στον σκύλο

Βόλος: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 70χρονης που βρέθηκε δίπλα στον σκύλο
Pixabay

Διαψεύδουν τον σύζυγο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια θανάτου της 70χρονης από τα Καλά Νερά Πηλίου, η οποία το περασμένο Σάββατο βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, ενώ ο σκύλος της, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, ήταν κοντά της με το ρύγχος γεμάτο αίματα.

Αρχικά ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε υποστηρίξει ότι ο σκύλος της προσπάθησε να τη βοηθήσει όταν εκείνη κατέρρευσε.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης έδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε από δαγκωματιές σκύλου. Ειδικότερα, η γυναίκα απεβίωσε από αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο τραύματα από δήγμα κυνός, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι.

Τραγωδία στο Βόλο: 69χρονη πέθανε στο σπίτι της και ο σκύλος της έφαγε το πρόσωπο

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έχει παραγγείλει επίσης τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα.

Επισημαίνεται ότι για το εν λόγω θέμα δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει και όχι για να της επιτεθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ