ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Καταδικάστηκε 29χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης

Βόλος: Καταδικάστηκε 29χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δικαστικό τέλος γράφτηκε στον εφιάλτη ενός κοριτσιού από το Βόλο, καθώς το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο έναν 29χρονο αλλοδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου κάτω των 12 ετών και η Ελληνίδα 31χρονη σύντροφός του και μητέρα του παιδιού, για άμεση συνέργεια στην πράξη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 29χρονος αλλοδαπός κατηγορούταν ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της ηλικίας 7 ετών κόρη της συντρόφου του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του -όπου διέμενε και η γυναίκα με το παιδί- κατέβασε το εσώρουχό του, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ κατέβασε και το εσώρουχο του παιδιού!

Επίσης, κατηγορούταν ότι από τον χειμώνα του 2016, ως το τέλος Ιουλίου του ίδιου μήνα, έπαιρνε αγκαλιά το κορίτσι κατ’ επανάληψη και το φιλούσε στο στόμα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο 38χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας βρήκε στο κινητό της μητέρας μια φωτογραφία στην οποία ο 29χρονος φιλούσε στο στόμα την τότε ηλικίας 7 ετών κόρη τους.

Ο 38χρονος, μετά από λίγο διάστημα κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Βόλου κατά του συντρόφου της πρώην συζύγου του και της πρώην συζύγου του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανήλικου κοριτσιού.

Ο πατέρας του κοριτσιού, που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης του, υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι ρώτησε την κόρη του για τον άλλο άνδρα και του είπε ότι είναι κακός άνθρωπος, τη φιλάει στο στόμα και της τσιμπάει την κοιλιά, ενώ το κοριτσάκι, που είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε πει ότι ο άνδρας κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά του.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ο οποίος είπε πως η φωτογραφία που βρήκε ο πρώην σύζυγος τραβήχτηκε στο πλαίσιο παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το παιδί είχε στο στόμα του πιπίλα και πήγε να τη βγάλει, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να το φυλάει στο στόμα.

Την ίδια ώρα, ανέφερε πως τα παιδιά αποφεύγουν τους κακούς ανθρώπους αλλά η μικρή είχε «καλές σχέσεις» με τον κατηγορούμενο και έπαιζαν μαζί στην παιδική χαρά.

Με τη σειρά της, η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού είπε πως η κόρη της είχε καλές σχέσεις με το νέο της σύντροφο ενώ αρνήθηκε πως ο κατηγορούμενος κατέβασε τα εσώρουχά του μπροστά στο παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ