ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Δικογραφία κατά οκτώ ατόμων που εμπόδιζαν αυτοκίνητα να μεταφέρουν πρόσφυγες

Χίος: Δικογραφία κατά οκτώ ατόμων που εμπόδιζαν αυτοκίνητα να μεταφέρουν πρόσφυγες
INTIME NEWS

Ταυτοποιήθηκαν στη Χίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οκτώ άτομα ηλικίας από 29 έως 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, διότι παρεμπόδισαν -μεταξύ άλλων- και αυτοκίνητα της Αστυνομίας να μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι παραπάνω μαζί με άλλα άτομα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, διατάραξαν την ομαλή λειτουργία κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων και παρεμπόδισαν τη διεξαγωγή κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή Χαλκειός στη Χίο, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για άτομα οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Κυριακής παρεμπόδισαν αυτοκίνητα της Αστυνομίας να μεταφέρουν συλληφθέντες πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν βγει σε ακτές στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ.

Επίσης, σε διαθεσιμότητα τέθηκε από την υπηρεσία του κάτοικος του χωριού Χαλκειός εν ενεργεία πυροσβέστης, ο οποίος συμμετείχε στην παραπάνω διατάραξη της κυκλοφορίας στο δρόμο προς τον καταυλισμό της ΒΙΑΛ. Όπως έγινε γνωστό θα ακολουθήσει ένορκη διοικητική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ