ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζονται οι έρευνες εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις τηλεφωνικές επαφές

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζονται οι έρευνες εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις τηλεφωνικές επαφές
ΙΝΤΙΜΕ/FACEBOOK

Τη Δευτέρα αναμένεται περισσότερο «φως» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, έως και τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές του θύματος, ώστε να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα και να ταυτοποιηθεί η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση, καθώς μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος αποτελείται από γυναίκες που είναι στο στενό περιβάλλον της 34χρονης.

Εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Την ίδια ώρα, η νεαρή κοπέλα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της που μίλησε για την κατάσταση της υγείας της πριν λίγες ημέρες.

Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε πως η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ συνεχίζονται οι πόνοι.

Όσον αφορά στις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί της, ο κ. Λύτρας είπε ότι ρωτά συνεχώς «πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε».

«Αυτό που έλεγε εξαρχής, αυτό και λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 34χρονης.

Ενώ, σε ερώτηση για όσα γράφονται περί της κατάθεσης ενός ταξιτζή που βρέθηκε στο σημείο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφόρηση για κάτι τέτοιο.

Τι είπε ο δικηγόρος της 34χρονης στο CNN Greece

Για το στάδιο που βρίσκονται οι έρευνες καθώς και για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, μίλησε στο CNN Greece ο κ. Απόστολος Λύτρας.

Αρχικά, αναφερόμενος στον κύκλο των υπόπτων και τις συνεχείς καταθέσεις που δίνονται στην ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο κ. Λύτρας τόνισε πως «η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται ασταμάτητα, προκειμένου να "ξετυλίξει" το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς ακόμη η Αστυνομία συγκεντρώνει πληθώρα καταθέσεων. Οι Αρχές έχουν εξετάσει μέχρι τώρα περίπου 20-25 άτομα από το οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας».

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως η γυναίκα επιμένει στα όσα του είπε από την πρώτη στιγμή. «Δεν γνωρίζει την ταυτότητά της δράστιδας, ούτε εάν τελικά είναι από το περιβάλλον της, είτε το εργασιακό είτε το φιλικό, ενώ θεωρεί πως δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Όπως σημειώνει, η 34χρονη έχει πει πώς έγινε το περιστατικό «και όλα όσα θυμάται».

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης, ο δικηγόρος της ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι: «Είναι σε σοκ. Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Όπως φαντάζεστε αυτό που της συνέβη είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ