ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 34χρονη που έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 34χρονη που έπεσε από τον τέταρτο όροφο
Φωτογραφία αρχείου ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Κατέληξε το πρωί της Πέμπτης μια 34χρονη στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά την πτώση της από μπαλκόνι.

Η γυναίκα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαμέρισμα τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Κρήτης, προκειμένου να το ελέγξει στο πλαίσιο της εργασίας της, για την εγκατάσταση προσφύγων, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, η 34χρονη βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος «η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση έργου στο πρόγραμμα REACT- που αφορά στη στέγαση και φιλοξενία μεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο – με καθήκοντα επιμελήτριας διαμερισμάτων. Το πρωί βρέθηκε στην οδό Κρήτης για αυτοψία σε άδειο διαμέρισμα το οποίο θα μισθωνόταν».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «όταν συνάδελφός της που έκανε παρόμοιο έλεγχο σε διαμέρισμα στην ίδια οδό, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, την αναζήτησε και την βρήκε νεκρή στην αυλή της πολυκατοικίας».

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Χαριλάου-Ανάληψης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ