ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτριά του

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτριά του
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Πέμπτη ο 44χρονος καθηγητής σε σχολείο των νοτίων προαστίων, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει, ενώ φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.

Φέρεται να υποστήριξε ότι με την ανήλικη μαθήτρια του είχαν πιο στενή σχέση από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15χρόνια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει πως την είχε μαθητρια για ενάμιση χρόνο και την βοηθούσε στα μαθήματα.

Ο καθηγητής υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη, έγινε μόνο μία φορά αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη.

Πώς προσέγγισε την μαθήτρια

Ο καθηγητής, που έχει ομολογήσει την πράξη του, προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερε να την πείσει να συνάψουν «σχέση».

Για το επόμενο διάστημα, ο καθηγητής έβγαινε ραντεβού με την ανήλικη, χωρίς να καταλάβει κανένας από το περιβάλλον της 14χρονης.

Ο 44χρονος κατοικεί στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πριν από μερικά χρόνια, διορίστηκε με οργανική θέση σε σχολείο της Ηλιούπολης.

Η αποκάλυψη

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του καθηγητή μετά από την καταγγελία της μητέρας της, που είδε τυχαία τον καθηγητή σε ραντεβού με την κόρη της.

Αμέσως, η γυναίκα ειδοποίησε την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και πολύ γρήγορα ο 44χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομία.

Στο κινητό του, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ