ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύμη - τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο CNN Greece

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύμη - τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο CNN Greece
CNN Greece

Έκκληση για βοήθεια κάνουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι του χωριού Ταξιάρχες της Κύμης καθώς, όπως λένε οι ίδιοι, το χιόνι φτάνει τα 2 μέτρα, οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί ενώ πολλά χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και νερό από χθες Σάββατο.

Με τον κεντρικό δρόμο να παραμένει κλειστός αλλά και όλους τους δρόμους των γύρω χωριών από τους Ταξιάρχες να έχουν "πνιγεί" στο χιόνι τα προβλήματα δεν περιορίζονται μονό στο ρεύμα και το νερό.

Όπως λένε στο CNN Greece κάτοικοι του χωριού, η μεταφορά ασθενών από τα αποκλεισμένα χωρία προς τα νοσοκομεία είναι αδύνατη λόγω του πυκνού χιονιού που έχει καλύψει τα πάντα.

Παρά το γεγονός πως η κακοκαιρία έχει χτυπήσει για τα καλά στην Κύμη, οι υπεύθυνοι -με τους οποίους προσπαθούν διαρκώς να επικοινωνήσουν οι κάτοικοι- είτε δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα είτε βρίσκουν αστείες όπως καταγγέλλουν στο CNN Greece, δικαιολογίες.

Ο αντιδήμαρχος από την πλευρά του δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook:

unnamed

Όπως τονίζουν κάτοικοι της περιοχής, υπάρχουν δεκάδες άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κοντινά νοσοκομεία από την πυροσβεστική λόγω των κλειστών δρόμων.

Αποκλεισμένα παραμένουν και τα χωριά Κουρούνια, Ταξιάρχες, Κονίστρες και η Κύμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ