ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο Καματερό

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο Καματερό

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην ένοπλη ληστεία στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι αστυνομικοί ήταν σε θέση μάχης ενώ στη συνέχεια βρίσκονταν σε διαπραγμάτευση με τον ένοπλο δράστη προκειμένου να παραδοθεί, αλλά αυτός άρπαξε μία κοπέλα για να την χρησιμοποιήσει ως ασπίδα, προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει.

Η υπάλληλος τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να γλυτώσει και τότε ο δράστης προέταξε το όπλο προς τους αστυνομικούς. Εκείνοι με τη σειρά τους άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το CNN Greece, οι αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί, αλλά όταν βλέπουν πως έχει άγριες διαθέσεις, δεν διστάζουν να τον πυροβολήσουν.

Ο ληστής, ο οποίος είναι πιθανότατα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας περίπου 40 ετών, διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Διαβάστε επίσης:

Καματερό - Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις στιγμές αγωνίας (vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ