ΚΟΣΜΟΣ

Εντυπωσιακή αλλά «άκρως επικίνδυνη»: 30χρονη καλλονή καταζητείται από την Interpol

Εντυπωσιακή αλλά «άκρως επικίνδυνη»: 30χρονη καλλονή καταζητείται από την Interpol

Ερυθρά αγγελία έχει εκδοθεί από την Interpol για την Magdalena Kralka μία Πολωνή, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία και έχει χαρακτηριστεί από τις Αρχές «άκρως επικίνδυνη».

 

Η 30χρονη καλλονή φέρεται να ήταν δεύτερη τη τάξει συμμορίας που δραστηριοποιούνταν σε διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς. Μάλιστα, η εγκληματική οργάνωση συνδεόταν με τους διαβόητους χούλιγκαν της Κρακοβίας.

Το 2017, ο επικεφαλής των χούλιγκαν της Κρακοβίας, Adrian Zielona, με τον οποίο η Kralka είχε δεσμό, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής.

Μετά το θάνατο του Zielona, η Kralka ανέλαβε την ηγεσία και την οικονομική διαχείριση των παράνομων δραστηριοτήτων τους.

Το 2018 η αστυνομία έκανε έφοδο και επιχείρησε να συλλάβει την κακοποιό, ωστόσο το έσκασε και έστησε τη δική της εγκληματική οργάνωση, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι υπεύθυνη για τη διακίνηση περισσότερων από 65 κιλών μαριχουάνας και κοκαΐνης στην μαύρη αγορά.

7

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η αδίστακτη Kralka έστησε το δικό της εγκληματικό δίκτυο, αφότου φρόντισε να… εξαφανίσει όσους από τους παλιούς της συνεργάτες δεν είχαν συλληφθεί από την αστυνομία.

Υπό τον φόβο ότι έχει καταφέρει να δραπετεύσει στο εξωτερικό, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της, ζητώντας από τους πολίτες χρήσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας σημείωσε πως ενδέχεται να κρύβεται σε άλλη χώρα, ακόμη και εκτός Ευρώπης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι όποιος βοηθάει την Kralka, είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ