ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Καραμέρος: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι»

Γιώργος Καραμέρος: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου στις εκλογές του 2019, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμέρος.

Ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε χθεςτην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας ότι «θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου το 2019 με προϋπόθεση ένα Ενωμένο Μαρούσι».

Μιλώντας ενώπιον νέων ανθρώπων από διάφορους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους της πόλης, ο Γιώργος Καραμέρος εξήγησε ότι η επιλογή του για την έναρξη - προσκλητήριο του αγώνα με αυτούς, ήταν για να τους πει «να περπατήσουμε μαζί την πόλη από αύριο γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε τον Μάιο να μην έχουμε τις αγωνίες τις εκλογικές αλλά να έχουμε την μοναδική αγωνία για το πώς θα μπορέσουμε με ένα Ενωμένο Μαρούσι να προχωρήσουμε στην επόμενη του μέρα».

Επισήμανε δε, ότι «είναι αρκετός ο χρόνος για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε και να δούμε αν ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε, φέρνοντας και άλλους συνοδοιπόρους». Κλείνοντας ο κ. Καραμέρος εξέφρασε την πίστη ότι «η επόμενη μέρα, όταν θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του παλιού, θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προοπτικές για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ