ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστούγεννα 2019: Σε Κάσο και Μέτσοβο την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Χριστούγεννα 2019: Σε Κάσο και Μέτσοβο την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Την ακριτική Κάσο επισκέπτεται την Τετάρτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης όπου θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα είχε μία «off the record» συνομιλία με τους δημοσιογράφους όπου, αφού τους έκανε δώρο μία ατζέντα, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του τις μέρες των Χριστουγέννων.

Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το όνομα του Προέδρου Δημοκρατίας, «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

«Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα» του αντέτειναν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντησή του: «Θα δούμε. Ξεκουραστείτε και εσείς αυτές τις μέρες γιατί από την αρχή του χρόνου έχει κατευθείαν πολύ δουλειά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ