ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για Αγία Παρασκευή: Δεν είναι μια αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω

Πέτσας για Αγία Παρασκευή: Δεν είναι μια αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για επανάληψη μιας κατάστασης που υπήρχε και πριν την απαγόρευση εξαιτίας του κορωνοϊού και όχι για αυθόρμητη προσπάθεια κάποιων να βγουν έξω μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στον συνωστισμό που παρατηρείται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως γι'αυτό τον λόγο και ο δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει η πλατεία και ζήτησε παράλληλα και τη συνδρομή της Πολιτείας.

Όσον αφορά στον συνωστισμό στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ότι η κυβέρνηση συνεχίζει με τη λογική της πειθούς κι αν κριθεί απαραίτητο να παρέμβει, θα παρέμβει τοπικά.

Σε ό,τι αφορά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ο κ. Πέτσας τόνισε ότι είναι «άλλο πράγμα η πολιτική διαμαρτυρία και άλλο η κοινωνική συνάθροιση».

Εξήγησε ότι η πολιτική διαμαρτυρία δεν μπορεί να τιμωρηθεί και πως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και «δεν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά ζητάμε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας, όπως τα τηρούν όλοι οι Έλληνες».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση και μετά τις 15 Μαΐου στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ