ΣΠΟΡ

Λαμία - Ολυμπιακός 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς

Λαμία - Ολυμπιακός 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς
Intime.gr

Ολυμπιακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς. 

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ, με αποτέλεσμα να μείνουν… άκαπνες και να αφήσουν ανοικτούς… λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε περίπου μία εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, προσπάθησε να βρει τους… διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, αλλά κάτι τα άσχημα τελειώματα των επιθετικών του, κάτι κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις από τον Θεοδωρόπουλο δεν του επέτρεψαν να φύγει με τη νίκη από το ΔΑΚ Λαμίας.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν περισσότερο προσηλωμένοι στην άμυνά τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο περνούσε η ώρα έβγαιναν στην επίθεση αναζητώντας ένα τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Τελικά, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88’ Βλαχομήτρος), Σασί (69’ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73’ Νιάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Aλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55’ Μορ), Φορτούνης, Λοβέρα (84’ Μασούρας), Χασάν (82’ Σουντανί).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ