ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Νίκος Αλιάγας και το TF1 στην Αμοργό με αρωγό το Authentic Big Blue

Ο Νίκος Αλιάγας και το TF1 στην Αμοργό με αρωγό το Authentic Big Blue

Η Αμοργός και το «Authentic Big Blue» θα βρίσκονται όλο το καλοκαίρι στο επίκεντρο της εκπομπής «50’ inside» του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού TF1 με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα.

Τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού (14 άτομα) βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αμοργό και πραγματοποίησε γυρίσματα σε όλο το νησί το οποίο αποτελεί για τους Γάλλους έναν αγαπημένο προορισμό.

Η ταινία «Le Grand Bleu» που γυρίστηκε στην Αμοργό και συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια στάθηκε η αφορμή για την επιλογή του νησιού ως τόπος γυρισμάτων για έξι εκπομπές και η αρχική ιδέα ανήκει στην Διευθύντρια Επικοινωνίας της ελληνικής πρεσβείας στη Γαλλία, Ντίνα Πανέτη. Το Authentic Βig Blue κλήθηκε να φέρει εις πέρας την παραγωγή του μεγαλόπνοου σχεδίου καθώς για πρώτη φορά ο διάσημος παρουσιαστής πραγματοποίησε πολυήμερα γυρίσματα σε ελληνική τοποθεσία.

Το Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue» που θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά στην Αμοργό από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή του Νίκου Αλιάγα ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά την σημαντική αυτή διοργάνωση.

Ο Δήμος Αμοργού στάθηκε για ακόμη μια φορά άξιος αρωγός και συνέβαλλε τα μέγιστα στη φιλοξενία τόσο του Νίκου Αλιάγα όσο και των συνεργατών του.

Η εκπομπή «50’ inside» βρίσκεται στον αέρα κάθε Σάββατο απόγευμα από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στη Γαλλία, TF1 και έχει 3-5 εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε προβολή της. Η πρώτη εκπομπή με εικόνες από την Αμοργό θα προβληθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου και η τελευταία στις 28 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ