ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ πιθανώς έχει ήδη γεννήσει: Η αποκάλυψη του παλατιού που προκάλεσε... φρενίτιδα

Η Μέγκαν Μαρκλ πιθανώς έχει ήδη γεννήσει: Η αποκάλυψη του παλατιού που προκάλεσε... φρενίτιδα
AP Photo/Alastair Grant

Το παλάτι του Κένσινκτον αποκάλυψε χτες -άθελά του ή και ηθελημένα- με πλάγιο τρόπο ότι η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον έχει ήδη γεννήσει. Το παλάτι εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Δούκας του Σάσεξ, ο Χάρι δηλαδή, θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση στο Άμστερνταμ.

Η ανακοίνωση αυτή, με απλά λόγια σημαίνει ότι ο πρίγκιπας δεν θα χρειάζεται πλέον να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, η οποία όχι μόνο θα έχει γεννήσει, αλλά θα έχει συνέλθει και από τον τοκετό.

Πολλοί πιστεύουν ότι το μωρό γεννήθηκε την περασμένη Κυριακή ή τη Δευτέρα. Πηγή από το παλάτι, πάντως, είπε ότι: «Ο πρίγκιπας απέφευγε ως τώρα να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση στο Άμστερνταμ, επειδή ήθελε να είναι στο πλευρό της συζύγου του όταν εκείνη θα γεννούσε».

Ο πρίγκιπας Χάρι παραβρέθηκε στον Μαραθώνιο της περασμένης Κυριακής, αλλά είναι πιθανό το μωρό να γεννήθηκε αργότερα το απόγευμα. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει τίποτα για τη γέννηση του μωρού του. Ο Χάρι θα παραμείνει στην Ολλανδία για μερικές μέρες, καθώς μετά το Άμστερνταμ θα πάει στη Χάγη.

Μια άλλη ένδειξη ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί είναι η επίσκεψη που δέχτηκε το ζευγάρι από τη βασίλισσα Ελισάβετ, στο σπίτι τους στο Φρόγκμορ.

Παρ όλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επίσημη επιβεβαίωση ότι το μωρό έχει γεννηθεί και όλοι περιμένουν τα νέα από επίσημα χείλη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ