ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ ονόμασε Άρτσι το βασιλικό μωρό από το χοντρό γάτο της;

Η Μέγκαν Μαρκλ ονόμασε Άρτσι το βασιλικό μωρό από το χοντρό γάτο της;
Dominic Lipinski/Pool via AP

Τα βρετανικά tabloids «αγαπούν» πολύ τη βασιλική οικογένεια. Καλύπτουν κάθε της βήμα, «αποκαλύπτουν» κάθε πτυχή της ζωής των μελών της και φυσικά είναι παρόντα σε κάθε γεννητούρια γαλαζοαίματου βρέφους.

Τους τελευταίους μήνες «πρωταγωνίστρια» είναι η Μέγκαν Μαρκλ με τον μικρούλη Άρτσι, γιο του πρίγκιπα Χάρι, να παίρνει πλέον όλη τη δόξα. Όλοι ασχολούνται με το βασιλικό μωρό, ενώ έκπληξη προκάλεσε το όνομά του.

Τα βρετανικά μέσα προσπαθούν έτσι να εντοπίσουν το λόγο που το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε στο μωρό του το συγκεκριμένο όνομα, τις ρίζες και την ιστορία του, ωστόσο μια τελευταία... ανάλυση που έρχεται από σκανδαλοθηρικά μέσα έχει προκαλέσει σάλο. Και πώς όχι όταν θέλει τη Μέγκαν να έδωσε το όνομα Άρτσι στο μωρό… για να τιμήσει τη γάτα της την οποία έχει "χάσει" εδώ και χρόνια!

Ναι, όσο τρελό και αν ακούγεται, ΜΜΕ όπως η Sun, η Daily Express και η Mirror αναπαράγουν τη συγκεκριμένη είδηση. Επικαλούνται μάλιστα και πηγές από την πλευρά της Αμερικανίδας ηθοποιού.

artsi

Σύμφωνα με παλιούς φίλους της Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν επέλεξε το όνομα του μωρού της για την ετυμολογική του σημασία, αλλά για να «τιμήσει» την υπέρβαρη γάτα της που πέθανε όταν εκείνη έφυγε από το πατρικό της για να σπουδάσει.

Μιλώντας στη Sun, μια «πρώην καλή φίλη» της δήλωσε: «Η Ντόρια (σσ. μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ) είχε σώσει τον Άρτσι και ο γάτος έγινε σημαντικό κομμάτι της οικογένειας. Η Μέγκαν λάτρευε να παίζει μαζί του και μιλούσε συνεχώς για εκείνον στην παρέα της. Του είχε τόση αδυναμία, που τον τάιζε συνεχώς σταφύλια και τον είχε κάνει αρκετά... χοντρό. Δεν είναι καθόλου παράξενο που ονόμασε το μωρό της Άρτσι. Τον αγαπούσε πολύ αυτόν τον γάτο».

Παράλληλα, τα βρετανικά μέσα μιλούν και μια μεγάλη αγάπη που έτρεφε η Μέγκαν για το… κόμικ «Άρσι», τον κοκκινομάλη έφηβο και την παρέα του.

Archie

Ονόμασε λοιπόν το παιδί της έτσι λόγω του γάτου και του κόμικ; Η απάντηση είναι μάλλον όχι, αλλά οι θεωρίες γύρω από τους γαλαζοαίματους πάντα «τραβάνε» το ενδιαφέρον του κοινού και ιδιαίτερα των Βρετανών που έχουν μια ακατανόητη για μας «εμμονή» με το στέμμα.

Οι διάσημοι που έχουν το όνομα Άρτσι

Το μωρό εντάσσεται στις τάξεις των διάσημων που έχουν το ίδιο όνομα, Άρτσι και έχουν διαμορφώσει τους τομείς της πολιτικής, του αθλητισμό και της ψυχαγωγίας στο πέρασμα των αιώνων, αναφέρει το Page Six και απαριθμεί κάποιους.

Ο Άρτσι Άντριους είναι χαρακτήρας μυθοπλασίας στην αμερικανική εφηβική δραματική σειρά βασισμένη στους χαρακτήρες των Archie Comics.

Ο Άρτσι Μάτσος είναι πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ο Άρτσι Μάγιο ήταν σπουδαίο όνομα στο Χόλιγουντ την εποχή που άρχισε η εισαγωγή του ήχου στα κινηματογραφικά έργα.

Ο ηθοποιός Άρτσι Κάο είναι γνωστός για τους ρόλους τους στις σειρές "Chicago P.D." και "Power Rangers Lost Galaxy". Ο Άρτσι Μουρ ήταν επαγγελματίας πυγμάχος με τα περισσότερα νοκ - άουτ, έχοντας στο ενεργητικό του 131 σε 219 αγώνες.

Η ηθοποιός Έιμι Πόελερ έχει έναν 10χρονο γιο, τον Άρτσι με τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Γουίλ Άρνετ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ