ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Διαβάζει παραμύθια στον Άρτσι, στα πρώτα του γενέθλια

Μέγκαν Μαρκλ: Διαβάζει παραμύθια στον Άρτσι, στα πρώτα του γενέθλια
Dominic Lipinski/Pool via AP, file

Ο Άρτσι, ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, είχε χτες, Τετάρτη τα πρώτα του γενέθλια. Γενέθλια συμβολικά, καθώς πλέον, οι γονείς του έχουν χαράξει το δικό τους δρόμο, μακριά από τη βασιλική οικογένεια, που δεν παύει όμως να είναι η οικογένεια του μικρού πρίγκιπα... 

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλιά του γιου της, λοιπόν, η Μέγκαν Μαρκλ ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο κρατά αγκαλιά το γιο της και του διαβάζει ένα παραμύθι. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram, στο λογαριασμό Save the Children και δείχνει τη Μέγκαν Μαρκλ, να διαβάζει στον Άρτσι ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια, το «Πάπια! Κουνέλι!» καθώς χαλαρώνουν στο σπίτι.

Η Μέγκαν Μαρκλ φοράει ένα μπλε πουκάμισο, σορτσάκι και τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν απλό κότσο, με τον Άρτσι στην αγκαλιά της και τον πρίγκιπα Χάρι να βρίσκεται πίσω από την κάμερα, καταγράφοντας αυτήν την οικογενειακή στιγμή.

https://www.instagram.com/p/B_2A6IwBeM-

Η λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ διαβάζει το ‘Πάπια!Κουνέλι!’ για τα γενέθλια του Άρτσι. Χρόνια Πολλά Άρτσι! Σας ευχαριστούμε δούκισσα Μέγκαν που μας βοηθήσατε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τις ανάγκες του κορωνοϊού».

Οι τρεις τους γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι στο νέο τους σπίτι, στο Λος Άντζελες, όπου μετακόμισαν πρόσφατα από το Βανκούβερ του Καναδά. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος βλέπει τον Άρτσι, μετά την φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο πρίγκιπας Χάρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου, και πλέον έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Καλιφόρνια. Επίσης, ο επίσημος λογαριασμός των Σάσεξ στο Instagram έχει κλείσει.

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας

Οι ευχές για τον μικρό Άρτσι ξεκίνησαν από νωρίς, με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια να του εύχονται δημόσια για τα γενέθλιά του. Μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της βασίλισσας Ελισάβετ, ανέφερε: «Χρόνια Πολλά στον Άρτσι Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ, που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια σήμερα. Ο Άρτσι είναι το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας». Η ανάρτηση συνοδευόταν από μία φωτογραφία από τον περασμένο Μάιο, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ είδε για πρώτη φορά τον Άρτσι, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του.

Ακολούθησε η ανάρτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον οι οποίοι δημοσίευσαν μια φωτογραφία από την βάφτιση του Άρτσι, με την λεζάντα να γράφει λιτά και λακωνικά: «Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια».

https://www.instagram.com/p/B_1r5QKFAsj

Ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, επίσης έστειλαν τις ευχές τους, δημοσιεύοντας στον επίσημο λογαριασμό τους μια φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα Κάρολο, το Χάρι του και τον Άρτσι από την βάφτισή του μικρού, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Χρόνια Πολλά στον Άρτσι, που σήμερα γίνεται ενός».

https://www.instagram.com/p/B_1tPdNg9aH

ΔΗΜΟΦΙΛΗ