ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Τζουντ Λο θα γίνει πατέρας για έκτη φορά - Η νέα του σύζυγος, Φιλίππα Κόαν, είναι έγκυος

O Τζουντ Λο θα γίνει πατέρας για έκτη φορά - Η νέα του σύζυγος, Φιλίππα Κόαν, είναι έγκυος
AP Photo/Ben Curtis

Ο Τζουντ Λο ετοιμάζεται να γίνει για έκτη φορά μπαμπάς, καθώς η δεύτερη σύζυγος του, Φιλίππα Κόαν, είναι έγκυος. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν πέρσι τον Μάρτιο και παντρεύτηκαν πριν από ένα χρόνο, το Μάιο του 2019, σε μια πολύ ανατρεπτική τελετή, την οποία προσπάθησαν να κρατήσουν -ανεπιτυχώς- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι παπαράτσι απαθανάτησαν το ζευγάρι να κάνει βόλτες και αγορές στο Λονδίνο και στις φωτογραφίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της όμορφης ψυχολόγου.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του προσπαθούν πολύ να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο η εγκυμοσύνη της Φιλίππα δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

https://www.instagram.com/p/CAZ6M3KFjH9

Ο 46χρονος Λο και η 33χρονη Φιλίππα, η οποία είναι διδάκτωρ ψυχολογίας, έβγαιναν μαζί αρκετά χρόνια έως ότου ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Την ημέρα του γάμου τους, η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα σούπερ μίνι λευκό φόρεμα και ένα εντυπωσιακό καπέλο με βέλο, κλέβοντας την παράσταση.

Ο Τζουντ Λο υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με την επίσης ηθοποιό Σάντι Φροστ. Παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν το 2003, αφού έκαναν τρία παιδιά, μια κόρη και ένα γιο. Λίγο αργότερα ο ηθοποιός ξεκίνησε τη μακροχρόνια σχέση του με τη Σιένα Μίλερ και οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2004, χωρίς να παντρευτούν ποτέ. Το 2005 ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με τη νταντά των παιδιών του και ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώρισε.

Το 2009, ο Λο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, μετά από ένα σύντομo ειδύλλιο με την Αμερικανίδα Σαμάνθα Μπερκ. Το πέμπτο του παιδί γεννήθηκε το 2015 και μητέρα του είναι η Κάθριν Χάρντινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ