ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στις τουριστικές προτάσεις της Telegraph για το 2018

Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στις τουριστικές προτάσεις της Telegraph για το 2018
EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΟΣ

Την λίστα με τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτεί κανείς το καλοκαίρι του 2018, συνέταξε η βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία προτείνει στους αναγνώστες του, μεταξύ άλλων, μια καλοκαιρινή απόδραση σε ελληνικό νησί.

Στην 35η θέση –μεταξύ των 52 προτάσεων- στη λίστα, βρίσκεται η Κίμωλος, με την Telegraph να προτείνει να επισκεφτεί κανείς το νησί -που έχει δώσει το όνομά του στην κιμωλία-, την περίοδο μεταξύ 27 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου.

«Οι Κυκλάδες δεν χρειάζονται εισαγωγή για τις καλοκαιρινές οάσεις τους, ωστόσο εάν θέλετε να αποφύγετε την πολυσύχναστη Σαντορίνη, το μικρό νησάκι της Κιμώλου είναι μια πολύ πιο ήσυχη επιλογή», γράφει ο ταξιδιωτικός συντάκτης, ο οποίος στην συνέχεια σημειώνει πως το νησί του Αιγαίου έχει μόλις δύο χωριά και βρίσκεται σε μια διακριτική θέση, βόρεια της Μήλου.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά και στη Μήλο, την Φολέγανδρο και τη Σίφνο, με την βρετανική εφημερίδα να σημειώνει πως οι αποδράσεις κοστίζουν περίπου £1.041 ανά άτομο και είναι ιδανικοί προορισμοί για γονείς με μεγαλύτερα παιδιά.

Στους χειμερινούς προορισμούς του 2018, η Telegraph προτείνει την κομητεία Σάρρεϋ, στην ανατολική Αγγλία, σκι στην Πιόνγκτσανγκ, της Νότιας Κορέας, -όπου φιλοξενούνται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018-, την Αντίγκουα, το μεγαλύτερο νησί της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Πράσινο Ακρωτήριο, σκι στις πίστες της Γαλλίας, το καρναβάλι του Ρίο, το Ντουμπάι, το Ολλανδικό θεματικό πάρκο και την Ανταρκτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ