ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τήνος: Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο στο Diles & Rinies Luxury hotel villas

Τήνος: Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο στο Diles & Rinies Luxury hotel villas

Τα τελευταία χρόνια η τουριστική κίνηση στην Τήνο σημειώνει κατακόρυφη άνοδο με πολλούς Έλληνες και ξένους τουρίστες να την επιλέγουν όχι μόνο ως έναν κορυφαίο θρησκευτικό προορισμό αλλά και ως μία εναλλακτική επιλογή που μπορεί να ικανοποιήσει  και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Για την ακρίβεια, η Τήνος θεωρείται πλέον ένας σημαντικός luxury travel προορισμός καθώς και μία ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της τέχνης, της παράδοσης και της γευσιγνωσίας.

Το γιατί δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Η τέχνη κατέχει ιδιαίτερη θέση στην Τήνο και αυτό είναι εμφανές από τα πολλά και σημαντικά μουσεία της (όπως το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, το Μουσείο Γιαννούλη Χαλεπά, το Μουσείο Τσόκλη, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού), την αρχιτεκτονική και φυσικά τους περίτεχνους περιστεριώνες της. Στους γραφικούς της οικισμούς, τις εντυπωσιακές της παραλίες και φυσικά, στα μονοπάτια της, ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει ήρεμες στιγμές με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο και να απολαύσει διακοπές υψηλής αισθητικής. Εκεί, σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις 4 χλμ από το λιμάνι της Τήνου, μόνο πέντε λεπτά οδικώς από την ατελείωτη αμμώδη παραλία του Αγίου Φωκά και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από πολλές παρθένες, χρυσές αμμουδιές, ο ταξιδιώτης θα ανακαλύψει ένα ιδιαίτερο κατάλυμα με υποδομές υψηλών προδιαγραφών το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Ο λόγος το Diles & Rinies Luxury hotel villas.

2 copy copy

Οι διακρίσεις και η γοητεία της λιτής πολυτελείας

Πρόκειται για συνολικά οκτώ βίλες υψηλής αισθητικής, φιλικές προς το περιβάλλον, ιδανικές για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, οι οποίες ξεπροβάλουν διακριτικά μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, φυτεμένων με ελαιόδεντρα, αμπέλια, λουλούδια και βότανα και προσφέρουν στον επισκέπτη την αίσθηση απόλαυσης όλων των ανέσεων ενός ευρύχωρου σπιτιού μαζί με τα οφέλη του ξενοδοχειακού service. Eκεί, ο ταξιδιώτης μπορεί να ανακαλύψει τη γοητεία της λιτής πολυτελείας, του διακριτικού service και της ιδιωτικότητας.

Κάθε άλλo παρά τυχαίο είναι συνεπώς το γεγονός ότι τo Diles & Rinies Luxury Hotel Villas διακρίθηκε με βραβείο Silver στα Commercial Interiors Awards 2019 στην κατηγορία Hospitality-Boutique Hotel ως «Stylish accommodation concept for holidays and events» καθώς και ότι τον Ιούνιο του 2017, σε διαγωνισμό του γαλλικού Cosmopolitan, αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο ονειρεμένα ξενοδοχεία στον κόσμο, κατακτώντας τη 10η θέση.

3 copy

Οι εμπειρίες και οι υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά στα ταξίδια πολυτελείας

Με θέα στη θάλασσα, πισίνα υπερχείλισης με Bar-Restaurant, γκαλερί Τέχνης και wellness kiosk, το Diles & Rinies φαίνεται πως κάνει τη διαφορά και αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στα ταξίδια πολυτελείας στην Ελλάδα. Και αυτό διότι πέρα από μοναδικές ανέσεις, προσφέρει στον επισκέπτη ένα σύνολο εμπειριών που αναβαθμίζουν τη διαμονή του.

Πράγματι, η διαμονή στις κατοικίες του Diles & Rinies Resort στην Τήνο με το μεσογειακού στυλ και τις vintage πινελιές, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Αξίζει απλώς να σημειώσουμε πως κάθε βίλα, περιβάλλεται από ιδιωτικό κήπο και βεράντες, ορισμένες βίλες έχουν και ιδιωτική πισίνα, και όλες οι κατοικίες διαθέτουν barbeque, χώρο στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi, wireless speaker, επίπεδη τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, κλιματισμό, τζάκι και θερμαντικά σώματα. Συνιστά δε μία ιδανική επιλογή για οικογένειες, με το babysitting, τον αναγκαίο εξοπλισμό για παιδιά, τις δραστηριότητες, το εστιατόριο με τη γευστική Μεσογειακή κουζίνα να αποτελούν μερικά από τα προνόμια που μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν εκεί.

4

Πέρα από έναν καλαίσθητο προορισμό διαμονής, το Diles & Rinies με το ατμοσφαιρικό MOONRISE cuisine restaurant - bar, προσφέρει και μία ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευχάριστο δείπνο με δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα και απέραντη θέα στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα, «κερδίζει» και σε ό,τι αφορά στο κομμάτι των εμπειριών φιλοξενίας, με άριστες υπηρεσίες υποδοχής και το έμπειρο προσωπικό του να είναι πρόθυμο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη του επισκέπτη. Δεν είναι τυχαίο το ότι συνιστά μία εξαιρετική επιλογή για εκδηλώσεις αλλά και το ιδανικό σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο, βάπτιση, ένα ξεχωριστό πάρτι ή μία εταιρική εκδήλωση.

5

Δεν υπάρχει, λοιπόν, αμφιβολία πώς η Τήνος δύναται να προσφέρει ευκαιρίες για αυθεντικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες που την επιλέγουν. Και οι επισκέπτες του Diles & Rinies Villas Resort έχουν τη δυνατότητα να τις χαρούν στο έπακρο, απολαμβάνοντας παράλληλα ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές με ηρεμία, ιδιωτικότητα, απέραντη θέα στο Αιγαίο και πρωτίστως, με προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ