SPONSORED ΤΑΞΙΔΙ

Το «κλειδί» για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές στο Ρέθυμνο

Το «κλειδί» για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές στο Ρέθυμνο

Η πολυπόθητη ώρα των διακοπών μας πλησιάζει και είναι πάντα πολύ δύσκολη η σωστή και κατάλληλη επιλογή, όταν μιλάμε για οικογένειες με παιδιά.

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που όταν «μπαίνουν στη μέση» μικρά παιδιά, πολύ απλά, δεν μπορούμε να τους αγνοήσουμε: Για παράδειγμα, το γεγονός ότι τα μεσημέρια, ειδικά το καλοκαίρι που η κούραση είναι μεγαλύτερη, χρειάζεται να ξεκουραστούν, σχεδόν κάνει απαγορευτικές τις ολοήμερες, μακρινές εξορμήσεις από τη «βάση» - που συνήθως είναι ένα ξενοδοχείο.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν το ξενοδοχείο αυτό που επιλέγουμε ως βάση για τις οικογενειακές μας διακοπές να διαθέτει μερικά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας και θα μας επιτρέψουν να περάσουμε καλά εμείς και τα παιδιά μας, που είναι το πρώτο ζητούμενο, να ξεκουραστούμε όσο γίνεται περισσότερο, που είναι το δεύτερο και φυσικά να γνωρίσουμε νέους τόπους. Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach στο Ρέθυμνο, είναι ιδανικό για μια τέτοια περίπτωση – και όχι μόνο, αφού για παράδειγμα διαθέτει σουίτες, βίλες, μπανγκαλόους, αλλά και υπέροχα δίκλινα δωμάτια, αν το παιδάκι μας είναι μικρό ή αν θέλουμε να το επισκεφθούμε μόνο με το ταίρι μας ή έναν φίλο μας.

Στην περίπτωση των οικογενειακών διακοπών όμως, το 5* ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beachστο πανέμορφο Ρέθυμνο της Κρήτης, καλύπτει με το παραπάνω ό,τι κι αν έχουμε φανταστεί.

Βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από την πόλη του Ρεθύμνου, πολύ κοντά στα χωριά Άδελε, Αγία Παρασκευή και Μαρουλάς, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, αφού διαθέτει μια τεράστια, αμμώδη παραλία ιδανική για ατέλειωτο παιχνίδι με την άμμο και τα κύματα, αλλά και για ξεκούραση στις άνετες ξαπλώστρες κάτω από τις μεγάλες γαλάζιες ομπρέλες, τις οποίες μπορούμε να έχουμε προκρατήσει, ώστε να μην έχουμε καμία έννοια. Η τεράστια παραλία προσφέρεται ακόμα και για… εξερεύνηση, αφού το μέγεθός της δεν κάνει κανέναν να βαρεθεί ποτέ!

Τα δωμάτια του Aquila Rithymna Beach είναι όλα ευρύχωρα, μοντέρνα διακοσμημένα, με κρητικά στοιχεία στο design, φρέσκες πινελιές και σύγχρονες ανέσεις και παρέχουν όλες της ανέσεις μιας διαμονής πέντε αστέρων. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες υπηρεσίες SPA για όλους, σε προνομιακές τιμές, για ατέλειωτη χαλάρωση!

Είτε επιλέξουμε μία από τις σουίτες, είτε μία βίλα με ιδιωτική πισίνα μπροστά στη θάλασσα, είτε κάποιο από τα μπανγκαλόους, είτε και τα δίκλινα δωμάτια, είναι βέβαιο πως η επιλογή μας θα μας δικαιώσει.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο αυτό, που ανήκει στην αλυσίδα ξενοδοχείων πολυτελείας Aquila (Ρέθυμνο, Ελούντα, Ηράκλειο), προσφέρει στους επισκέπτες του ατέλειωτες γαστρονομικές εμπειρίες, τόσο από την άποψη γεύσης, όσο και συνολικής εμπειρίας.

Στον τομέα της ψυχαγωγίες, οι δραστηριότητες είναι αμέτρητες, για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά για τα παιδιά όμως προσφέρεται διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση, που αναλυτικότερα, περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν δημιουργικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών
  • Ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδι στην εξωτερική αυλή
  • Παιδική πισίνα

Ποικίλες παιδικές ασχολίες και εργαστήρια

Αυτό που πραγματικά κάνει το Aquila Rithymna Beach ασυναγώνιστο όμως, ειδικά για το φετινό καλοκαίρι, είναι οι προνομιακές τιμές του: Αρκεί να αναφέρουμε ότι η τιμή του δίκλινου δωματίου με όλες τις ανέσεις και ημιδιατροφή ξεκινά από 140€!

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι η διαμονή με τους γονείς και η διατροφή για παιδιά έως 14 ετών είναι εντελώς δωρεάν – γεγονός που κάνει ένα οικογενειακό πακέτο την ιδανικότερη επιλογή για να απολαύσουμε ξένοιαστα ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι στην ακτή της Κρήτης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ