"Βάμος α Μπραζίου": Ούτε ο Νεϊμάρ δεν σταματάει τη διηπειρωτική ΑΕΚ

Το ταξίδι της ΑΕΚ για τη Βραζιλία και το Final-4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου ξεκινάει με ένα βίντεο που οι παίκτες της είναι πάρα πολύ έτοιμοι για να νικήσουν ακόμα και τον... Νειμάρ.

"Βάμος α Μπραζίου": Ούτε ο Νεϊμάρ δεν σταματάει τη διηπειρωτική ΑΕΚ

Ο Λούκα Μπιάνκι είναι ξεκάθαρα a man with a plan. Δεν γνωρίζουμε αν έχει στην κατοχή του μερικές εκατοντάδες συστήματα όπως ένας γνωστός προπονητής που πέρασε από τον Παναθηναϊκό πρόσφατα, αλλά έχει σίγουρα πλάνο αντιμετώπισης Βραζιλιάνων σούπερσταρ, ακόμα και εκείνων του ποδοσφαίρου, όπως ο Νεϊμάρ.

Στο βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ ενόψει του FIBA Intercontinental Cup που θα διεξαχθεί από τις 15 ως τις 17 Φεβρουαρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι παίκτες της ομάδας λένε με μια φωνή "Πάμε Βραζιλία!".

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κάνει γκελάκια πριν πέσει πάνω στον Γιόνας Μασιούλις και τα άπταιστα ελληνικά του, ενώ λίγο μετά εμφανίζεται και ο Λούκα Μπιάνκι, προετοιμάζοντας τους παίκτες του με ένα ψαγμένο man-to-man για την αντιμετώπιση του Νεϊμάρ.

Παρ' όλα αυτά, σκηνή ανθολογίας από το 'βραζιλιάνικο' video της ΑΕΚ, είναι εκείνη που ο Ντελρόι Τζέιμς φτιάχνει καφέ για τον Τζόρνταν Θίοντορ(!) και τον Χάρη Γιαννόπουλο και όλο αυτό μοιάζει λίγο πιο σουρεαλιστικό απ' όσο λογικά περίμεναν οι παράγοντες της ΑΕΚ.

Κάποιοι είναι δεδομένο ότι θα περάσουν καλά στη Βραζιλία κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και προς τα βίντεο.

Να σημειωθεί ότι στον πρώτο ημιτελικό του Διηπειρωτικού, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντζο της Αργεντινής. Το άλλο ζευγάρι απαρτίζουν οι Όστιν Σπερς (ομάδα που έχουν αγοράσει οι Σαν Αντόνιο Σπερς) και η βραζιλιάνικη Φλαμένγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK