1ο Επαγγελματικό Circuit Καστελλίου

Αγώνες ποδηλασίας την Κυριακή στο Καστέλλι

Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 1ο Επαγγελματικό Circuit Καστελλίου για το Τοπικό Πρωτάθλημα Κρήτης-Αντοχή, στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος σε διοργάνωση των ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ, Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου και του ΑΣ Δωριέας.

Η ημέρα ξεκινάει με το Circuit στις κατηγορίες των Μίνι Μικρών (6.72 χμ), Μίνι Μεγάλων (11.76χμ), Παμπαίδων και Πανκορασίδων (20,16χμ) στις 10 π.μ. και τις απονομές να γίνονται μισή ώρα μετά τη λήξη των αγώνων στις 12 η ώρα.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι νεαροί αθλητές θα είναι κυκλική μέσα στο χωριό του Καστελλίου.

Αμέσως μετά τη λήξη του Circuit θα ακολουθήσει ο αγώνας Αντοχής με τις κατηγορίες Ανδρών, Μάστερ Α, Μάστερ Β, Μάστερ Γ, Μάστερ Γυναικών σε μία κυκλική διαδρομή 100 χιλιομέτρων (5x20), οι Έφηβοι και οι Γυναίκες στα 80 χλμ (4x20), Παίδες και Νεανίδες στα 60 χλμ (3 στροφές) και οι Κορασίδες στα 40 χλμ, διασχίζοντας τα χωριά Καστέλλι, Διαβαϊδέ, Λύττος, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Μαθιά, Αρμάχα και Αγία Παρασκευή διαδοχικά.

Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές εώς και την Πεμπτη 13 Ιουνίου στις 18.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση απολαμβάνει της στήριξης των Πολιτιστικών Συλλόγων των παραπάνω χωριών καθώς και του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, της εθελοντικής ομάδας Φίλιος Ζευς του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, του Συλλόγου V-Strom Greek Riders Ηρακλείου-Λασιθίου καθώς και της Περιφέρειας Κρήτης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ