Το τελευταίο αντίο μετά τη χθεσινή τριπλή τραγωδία - Βαρύ το πένθος σε Αγίους Δέκα, Βασιλικά Ανώγεια και Γέργερη

Τρεις νεκροί στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου - Μοιρών

Μια προσπέραση στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή ήταν η μοιραία κίνηση, που χθες το πρωί στις 7.45, προκάλεσε το φοβερό τροχαίο στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Μοιρών, στοιχίζοντας τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. 

Η είσοδος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σύμφωνα και με την επίσημη εκδοχή της Τροχαίας, ήταν αρκετή για να κοπεί το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων, ο θάνατος των οποίων έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο τις οικογένειές τους αλλά και τις περιοχές όπου ζούσαν και δραστηριοποιούνταν: Άγιοι Δέκα, Βασιλικά Ανώγεια και Γέργερη.

Δύο γυναίκες, νύφη και πεθερά κι ένας 36χρονος άνδρας βρήκαν ακαριαίο θάνατο μέσα στα συντρίμμια των δύο οχημάτων που επέβαιναν και τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο 36χρονος Μύρων Φραγκιαδάκης από τη Γέργερη, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Σχοιναράκη στο δήμο Γόρτυνας, επέβαινε σε
ένα αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi με κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς την Αγία Γαλήνη. Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινούνταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ως οδηγός η 43χρονη Μαρίνα Εφεντάκη από τα Βασιλικά Ανώγεια και η 70χρονη πεθερά της Έλλη Καταχανάκη ως συνεπιβάτης, από τους Αγίους Δέκα.

Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι ο 36χρονος επιχείρησε να προσπεράσει οχήματα που προπορεύονταν, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες.

Σήμερα, Παρασκευή της Διακαινησίμου η Μεσαρά αποχαιρετά τους τρεις νεκρούς που θρηνεί από χθες η Κρήτη. Η κηδεία του 36χρονου σεφ Μ.Φραγκιαδάκη θα γίνει στις 11.00 στη Γέργερη, ενώ στις 14.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Δέκα, στους Αγίους Δέκα, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τη 43χρονη Μαρίνα Εφεντάκη που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ορφανά τα δύο ανήλικα αγόρια της, καθώς και την 70χρονη πεθερά της Έλλη Καταχανάκη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ