Χανιά: Δραστηριότητα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Συναντήσεις και περιοδείες

Σήμερα 21-6-2019, στις 20:00, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και οι Βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης ,θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Ασή Γωνιά Αποκορώνου. Ο Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης θα παραβρεθεί στο Αρώνι στην Γιορτή του Κλήδονα.

Το Σάββατο 22-6-2019 , Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και ο Βουλευτής Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα χωριά Φουρνές, Λάκκοι και Καράνου του Δήμου Πλατανιά.

Την Κυριακή 23-6-2019 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, θα περιοδεύσει στα χωριά Ανώπολη και Χώρα Σφακίων, ενώ θα παραβρεθεί στον εορτασμό της «Επανάστασης του Δασκαλογιάννη» στην Ανώπολη. Την Δευτέρα 24-6-2019 , ο Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης και οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης , θα πραγματοποιήσουν περιοδεία με επισκέψεις στα χωριά Αρμένοι, Στύλος ,Νιό Χωρίο , Καλύβες του Δ. Αποκορώνου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, θα πραγματοποιήσει την ‘ίδια ημέρα στις 11:00 ,επίσκεψη και συνάντηση με τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού στον Κουμπελή.

Την Τρίτη 25-6-2019, στις 20:00 o Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και ο Βουλευτής Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης θα πραγματοποιήσουν συνάντηση-συζήτηση με κατοίκους των Μουρνιών σε κεντρικό καφενείο του χωριού.

Την ίδια μέρα στις 20:00 Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης και η βουλευτής Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη θα παραβρεθούν σε συνάντηση-συζήτηση με κατοίκους της Χαλέπας σε κεντρικό καφενείο στο Μεϊντάνι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ