Χανιά: Προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ

Που πήγαν, ποιους συνάντησαν

Στην Ασή Γωνιά, στον ορεινό Αποκόρωνα, βρέθηκαν την Παρασκευή 21-6-2019, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και οι Βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης ,όπου συναντήθηκαν με δεκάδες κατοίκους του χωριού, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και να αναλύσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη ημέρα» .

Το Σάββατο 22-6-2019 , ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης πραγματοποίησε συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Επιχειρηματιών και Καταστηματαρχών Δήμου Πλατανιά, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να αναφερθεί στο σχεδιασμό για το αναπτυξιακό μοντέλο των Χανίων και της Κρήτης.

Την ίδια ημέρα Γιώργος Σταθάκης και ο Αντώνης Μπαλωμενάκης παραβρέθηκαν στην «Γιορτή Αγρότισσας» στα Καράνου , όπου απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Στον χαιρετισμό του ο κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης αναφέρθηκε στον «εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς από την κυβέρνηση και στα βήματα που έγιναν και μπορούν να γίνουν στην γυναικεία παραγωγική δραστηριότητα στα πλαίσια των συνεταιριστικών κινήσεων.» Στην συνέχεια οι κ. Γιώργος Σταθάκης και Αντώνης Μπαλωμενάκης καθώς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης πήραν μέρος στο καθιερωμένο γλέντι της Γιορτής Κερασιού.

Σήμερα Κυριακή 23-6-2019 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Χαιρετάκης παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Επανάστασης του Δασκαλογιάννη» στην Ανώπολη Σφακίων.

Αύριο, Δευτέρα 24-6-2019 Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, στις 11:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγιά, ενώ στην συνέχεια θα επισκεφτεί τα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα Χανια.

Το απόγευμα της Δευτέρας 24-6-2019 , ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης , θα πραγματοποιήσουν περιοδεία με επισκέψεις στον Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στα χωριά Αρμένοι, Στύλος ,Νιό Χωρίο και Καλύβες όπου και θα ακολουθήσει εκδήλωση στις 20: 00, με ομιλίες, στο Παλαιό Δημαρχείο των Καλυβών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ