Δυο πολυτελή κρουαζιερόπλοια στη Σούδα

Χιλιάδες επισκέπτες στα Χανιά

Στη Σούδα βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης δύο πολυτελή κρουαζιερόπλοια, τα οποία θα αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα για δύο ακόμη ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα στις 07.00 κατέπλευσε στα Χανιά από τη Βαλέτα της Μάλτας, με σημαία της αντίστοιχης χώρας, το εντυπωσιακό «Μein Schiff 6», το οποίο “έδεσε” για 3η φορά φέτος στη Σούδα.

Κατασκευασμένο μόλις πριν από δύο χρόνια, το μήκους 295.26 μέτρων και 42.3 μέτρων πλωτό παλάτι έφερε 2.754 επιβάτες στα Χανιά, που μαζί με τα 973 μέλη του πληρώματός του, περιηγήθηκαν για κάποιες ώρες στα Χανιά, έκαναν τα ψώνια τους, δοκίμασαν τοπικές γεύσεις, πριν τον προγραμματισμένο απόπλου στις 18.00 για τη Ρόδο.

Με μήκος 251 μέτρα και 28 μέτρα ύψος, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων MSC Cruises, με σημαία Παναμά, κατέφθασε από τη Σαντορίνη, μεταφέροντας 2.445 επιβάτες και 731 άτομα πλήρωμα.

Μισή ώρα αργότερα, στις 07.30 το λιμάνι μας υποδέχθηκε, ένα ακόμη γνώριμο, επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο, το MSC Lirica, που επισκέπτεται φέτος τα Χανιά για 4η φορά.

Το “MSC LIRICA” θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό την Κεφαλλονιά, ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται στη Σούδα ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το «Club Med 2».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ