​Εκδρομή στα Κύθηρα με το Σύλλογο Αλατσατιανών Ηρακλείου

Όλο το πρόγραμμα

Εκδρομή στα Κύθηρα με το Σύλλογο Αλατσατιανών Ηρακλείου :

1η μέρα: Συγκέντρωση  στην Λεωφόρο Κνωσού έξω από την Δ.Ο.Υ. στις 06:30 από όπου θα μας παραλάβει το λεωφορείο μας  και αναχώρηση για το Καστέλι Κισσάμου. Άφιξη στο Καστέλι Κισσάμου. Επιβίβαση στο πλοίο ΙΟΝΙS με το λεωφορείο μας  &  αναχώρηση για τα Κύθηρα . Άφιξη στο Διακόφτι   και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας την Αγία Πελαγία, τακτοποίηση , διανυκτέρευση.

2η  & 3η  μέρα : Αφού απολαύσουμε το πλούσιο , με παραδοσιακά εδέσματα , πρωινό  στο ξενοδοχείο μας ξεκινάμε να εξερευνήσουμε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού της Αφροδίτης και να προσκυνήσουμε την Προστάτιδα των Κυθήρων, την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα στο πανέμορφο μοναστήρι στα δυτικά του νησιού.

4η μέρα : Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο νησί . Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για μία μικρή ανάπαυλα και αφού επιβιβαστούμε με τις αποσκευές μας στο λεωφορείο μας αναχωρούμε για το Καστέλι Κισσάμου και στην συνέχεια στο Ηράκλειο.

    

ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FILOXENIA

ΤΙΜΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ         195€

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ       185€

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ  175€

Περιλαμβάνονται:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΙΣΣΑΜΟΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ σε Γ΄ θέση  με το ΙΟΝΙS. 3 διανυκτερεύσεις στο FILOXENEIA HOTEL στην Αγ. Πελαγία (ΚΥΘΗΡΑ) Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας σε πλούσιο μπουφέ .Πούλμαν ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΑΣΤΕΛΙ -ΚΥΘΗΡΑ & ΚΥΘΗΡΑ -ΚΑΣΤΕΛΙ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΕΚΔΡΟΜΕΣ  Αρχηγός συνοδός. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ

Αναλυτικό έντυπο πρόγραμμα θα δοθεί με την εγγραφή στην εκδρομή και η προκαταβολή για την κράτηση της θέσης είναι 100 €  ανά άτομο.

 ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ : ΤΗΛ 6951004144 κα ΧΑΤΖΗΑΔΑΜ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ & 6944381410 κα ΔΑΝΔΑΛΗ ΕΥΑ


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ