Εξαϋλώνονται οι ελπίδες για τον Πολωνό - Γύρισε στην πατρίδα της η κόρη του

Στις 8 Απριλίου, ο 64χρονος επικοινώνησε για τελευταία φορά με την οικογένειά του - Συνεχίζονται οι έρευνες

Εχθρός για μια αίσια κατάληξη αποδεικνύεται ο χρόνος που περνά, αναφορικά με τις συνεχιζόμενες έρευνες για τον 64χρονο Πολωνό τουρίστα, που αγνοείται από τις 9 Απριλίου

Ο Andrzej Weber έφτασε στην Κρήτη στις 6 Απριλίου και κατευθύνθηκε στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με λεωφορείο. Στις 8 Απριλίου επικοινώνησε για τελευταία φορά με την οικογένειά του, αναφέροντας πως βρίσκεται στη Σούγια και σχεδιάζει μια περιήγηση ανάμεσα στη Σούγια και τη Χώρα Σφακίων. Από αυτή την επικοινωνία του και μετά, το τηλέφωνό του παραμένει απενεργοποιημένο.

Στα Χανιά βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες και η κόρη του, Olga, η οποία το πρωί της Κυριακής επέστρεψε στην Πολωνία, χωρίς να έχει πληροφορηθεί τίποτα νεότερο για τον πατέρα της. Η ίδια, σε ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, με θέμα την αναζήτηση του 64χρονου, αναφέρει πως αν υπάρξει οτιδήποτε νεότερο θα το γνωστοποιήσει στα μέλη της ομάδας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δε θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση από την ίδια.

"Ίσως επιβιβάστηκε σε πλοιάριο για τη Γαύδο γύρω στις 9-10 Απριλίου" σημειώνουν οι συγγενείς.

Ο Andrzej επρόκειτο να επιστρέψει στην Κρακοβία με αεροπλάνο, στις 13 Απριλίου, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Ο αγνοούμενος είναι 64 χρονών, 1.94 ύψος, αδύνατος, με κοντά γκρίζα μαλλιά, γκριζοπράσινα μάτια. Την τελευταία φορά που εθεάθη, φορούσε αθλητικά ρούχα και στο σακίδιό του είχε μία σκηνή, ένα sleeping bag και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Υπενθυμίζεται ότι τα αντικείμενα αυτά εντοπίστηκαν προ ημερών από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που συνεχίζουν τις έρευνες, στην είσοδο του Φαραγγιού της Τρυπητής.

Αν κάποιος έχει δει τον Andrzej ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email, στο
[email protected]

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ