Επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου επισκέφθηκε ο Γρηγόρης Ροκαδάκης

Στις επαφές που είχε με επιχειρηματίες και εργαζομένους, ο κ. Ροκαδάκης ανέλυσε το πρόγραμμα και τους στόχους που θέτει ως νέα κυβέρνηση του τόπου η ΝΔ

Επισκέψεις σε γνωστές επιχειρήσεις που λειτουργούν στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Στις επαφές που είχε με επιχειρηματίες και εργαζομένους, ο κ. Ροκαδάκης ανέλυσε το πρόγραμμα και τους στόχους που θέτει ως νέα κυβέρνηση του τόπου η ΝΔ, που είναι η πραγματική και σταθερή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και η εξασφάλιση καλά αμοιβόμενης εργασίας σε όλους τους εργαζομένους.

Κατά τις υπόλοιπες πρωινές ώρες, ο κ. Ροκαδάκης δέχθηκε επισκέψεις πλήθους πολιτικών του φίλων, στο εκλογικό του κέντρο, στην οδό Γιαννιτσών, οι οποίοι του εξέφρασαν την δυναμική και πλήρη στήριξή τους κατά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Ροκαδάκης θα επισκεφθεί το Σκαλάνι, τη Μυρτιά, τους Αστρακούς, την Επισκοπή Πεδ., το Σγουροκεφάλι και τις Αγιες Παρασκιές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ