Επίσκεψη Κουράκη σε Πρωτοδικείο, Εφετείο και Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Ο κ. Κουράκης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος του νομικού κόσμου, αλλά και των πολιτών του Ηρακλείου, για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου

Επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, αλλά και στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Γιάννης Κουράκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις υπηρεσίες της πόλης.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Γιάννη Κουράκη, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Άρης Ροζάκης, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, καθώς και πλήθος κόσμου. Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, ενώ κατά την παραμονή του υποψηφίου Δημάρχου υπήρξε συζήτηση τόσο με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, όσο και με πλήθος Δικηγόρων, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΟΥΡΑΚΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του στην ουσιαστική συμβολή του Γιάννη Κουράκη, κατά το χρόνο θητείας του στο Υπουργικό Συμβούλιο, στην χρηματοδότηση του ακινήτου, όπου και θα ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και στην παραχώρηση επί Δημαρχίας του, του κτιρίου στην Πλατεία Δασκαλογιάννη για την στέγαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Ο κ. Κουράκης δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος του νομικού κόσμου, αλλά και των πολιτών του Ηρακλείου, για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα ενισχύσει το έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ