Έτρεχε να σβήσει τις φωτιές η Πυροσβεστική

Για ακόμα μια ημέρα στο πόδι η Υπηρεσία

Στο πόδι για ακόμα μια μέρα οι Πυροσβεστικές αρχές στο νησί, καθώς την Δευτέρα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο φωτιές σε οικήματα και μια φωτιά σε ΙΧ .

Ειδικότερα, όπως έγραψε και το cretalive, η υπηρεσία κλήθηκε να επέμβει σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13.55 στη οδό Θέμιδος στη Νεάπολη. Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε χώρο 1ου ορόφου και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα από την ΠΥ Αγίου Νικολάου με πέντε υπαλλήλους. Ο χώρος που σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη, υπέστη υλικές ζημιές.

Λίγη ώρες μετά, στις 17.36 συναγερμός σήμανε στις Άνω Αρχάνες όταν φωτιά εκδηλώθηκε σε κατοικία 1ου ορόφου. Στο σημείο επί τόπου έσπευσαν για να σβήσουν τις φλόγες πυροσβεστικές δυνάμεις από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου με έξι υπαλλήλους και δύο οχήματα. Ωστόσο οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να συνδράμουν καθώς την ώρα που έφτασαν τη φωτιά είχε ήδη κατασβήσει πολίτες. Και σε αυτή την περίπτωση η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Φωτιά σε ιχ επιβατικό όχημα, κινητοποίησε λίγες ώρες μετά την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ιεράπετρα. Όπως έγραψε το Cretalive, για το συμβάν που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην οδό Εμμ. Πλουμίδη, η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 18.26.Ένα όχημα με δύο υπαλλήλους έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τις φλόγες. Το όχημα υπέστη υλικές ζημιές

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ