Φωτιές ... σαν να είναι καλοκαίρι!

Πλήθος συμβάντων και χθες

Μπορεί η αντιπυρική περίοδος να έχει από μέρες "κλείσει", ωστόσο η πληθώρα περιστατικών θυμίζει ... καλοκαίρι!

30 στρέμματα κάηκαν χθες, στην περιοχή Βοσκου του δήμου Καντάνου Σελίνου, σε φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 17.00. Κινητοποιήθηκαν επτά οχήματα με δεκατέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ. Καντάνου. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Πυρκαγιά σε 50 τ.μ. με ξερά χόρτα εκδηλώθηκε χθες στις 16.00, στην περιοχή του ραντάρ Βασιλικού του δήμου Μαλεβιζίου. Έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου.

Μισή ώρα αργότερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών, στον Άγιο Κωνσταντίνο του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ. Τζερμιάδου προσέτρεξαν.

Την ίδια ώρα ξεσπούσε φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση δύο στρεμμάτων στο Βυζάρι του δήμου Αμαρίου. Κινητοποιήθηκε το Π.Κ. Αγίας Φωτεινής με ένα όχημα και τρεις υπαλλήλους.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα εκδηλώθηκε φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση δύο στρεμμάτων στην περιοχή Γιους Κάμπος του δήμου Αγίου Βασιλείου. Ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από το Π.Κ. Σπηλίου έσπευσε.

Πυρκαγιά σε ένα στρέμμα δασικής έκτασης ξέσπασε στις 17.26 στην περιοχή Νεροκούρου προς τη Μαλάξα. Έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Χανίων.

Στις 20.30 το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση πέντε στρεμμάτων στο Αρκάδι, πάνω από τον ΧΥΤΑ. Δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από την Π.Υ. Ρεθύμνης προσέτρεξαν.

10 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης κάηκαν χθες στη Γενή του δήμου Αγίου Βασιλείου. Για την πυρκαγιά κινητοποιήθηκαν τέσσερα οχήματα με οκτώ υπαλλήλους από το Π.Κ. Σπηλίου.

Ένα στρέμμα με υπολείμματα καλλιεργειών καήκε στη Γαρίπα του δήμου Μινώα. Δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ. Πύργου έσπευσαν.

Σε δασική και χορτολιβαδική έκταση 10 στρεμμάτων εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες, στην περιοχή Τεμένια και Μάζα του δήμου Καντάνου Σελίνου. Κινητοποιήθηκε το Π.Κ. Καμπανού με πέντε οχήματα και δέκα υπαλλήλους που έσπευσαν και έσβησαν τις φλόγες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ