"Κερνάμε Ελλάδα" στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ανάδειξης της τοπικής ταυτότητας και της Ελληνικής κουζίνας

Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης μέσω του 3ου Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» είναι να προβάλλει, να αναδείξει  και να δικτυώσει τα Κρητικά Αγροδιατροφικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο 23-25/2/18.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα πραγματοποιείται το παγκρήτιο μελισσοκομικό συνέδριο σε συνεργασία με τους μελισσοκόμους συλλόγους της Κρήτης.

Επιστήμονες και μελισσοκόμοι θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη  της μελισσοκομίας της Κρήτης μέσα από καινοτόμες δράσεις και τις δυνατότητες προώθησης του κρητικού μελιού στις αγορές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, ανοίγοντας έτσι τους δρόμους του κρητικού μελιού.

Η Περιφέρεια Κρήτης μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης θα παρουσιάσει τα πιστοποιημένα προϊόντα των κρητικών επιχειρήσεων με το BRAND NAME «ΚΡΗΤΗ» δείχνοντας τον σωστό δρόμο για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Κρήτης.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη τη Κρήτη καθώς και οι Δήμοι του Ν. Χανίων με ξεχωριστά περίπτερα όπου θα παρουσιάσουν τα Προϊόντα της περιοχής τους.

Θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να γευθούν μοναδικές γεύσεις.

Γευστικές παρουσιάσεις Κρητικής Διατροφής όπως επίσης και από άλλες περιοχές της Ελλάδος: Ποντιακή κουζίνα – Γεύσεις από την Μακεδονία - Ήπειρο – Αιγαίο – Πελοπόννησο- Θεσσαλία.

Οι γευστικές παρουσιάσεις θα επιμεληθούν:

  • Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης
  • Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων
  • ΙΕΚ Δέλτα
  • Hotelier Education
  • Ακαδημία Γαστρονομίας και Τουρισμού
  • Status Hotel studies
  • Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα  παιδικών εργαστηρίων με την συμμετοχή εκπαιδευτικών  και μαθητών των σχολείων των Χανίων ( Αναλυτικό Πρόγραμμα).

Και τις τρεις ημέρες θα υπάρχουν Πολιτιστικές εκδηλώσεις;

Παρασκευή 23/2 ώρα 20:00-21:00 Γιώργος Τσαμαντάκης Λύρα – Τραγούδι

                                                       Μανόλης Λενταράκης Λαούτο –   »

Χορεύουν: Παραδοσιακός Σύλλογος « Σταυραετοί»

Σάββατο 24/2 ώρα 19:00- 21:00 Γιώργος Σκευάκης Λαούτο – Τραγούδι

                                                   Έκτορας Χατζηδάκης Λύρα – Τραγούδι

                                                   Μανόλης Περκολαράκης – Λαούτο

Χορεύουν:1) Λύκειο Ελληνίδων

                 2)Λαογραφικός Όμιλος Χανίων

                 3)Παραδοσιακός Σύλλογος « Μετερίζι»

Κυριακή 25/2 ώρα 19:00-20:00 Παναγιώτης Μπουλνταδάκης Λύρα – Τραγούδι

                                                  Νίκος Σταματάκης  Λαούτο – Τραγούδι

Χορεύουν:1) Χορευτικός Όμιλος Χανίων « Ο Ψηλορείτης»

                 2) Χορευτικός Σύλλογος  « Ζάλος»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Η. Χαλακατεβάκης, Προέδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων «η Μέλισσα», Μέλος ΔΣ ΟΜΣΕ, Μέλος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης

 

                        ΜΕΛΗ:

Ε. Μαυρουπλάκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου, Γραμματέας ΔΣ ΟΜΣΕ

Κ. Λεονταράκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Ανατολικής Κρήτης

Εκπρόσωπος Μελισσοκομικού Συλλόγου Ρεθύμνου «ο Μελιττεύς»

Σ. Μανωλίτσης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ηρακλείου

Δ. Ισαακίδης, Γεωπόνος, Επόπτης Μελισσοκομίας, Μελισσοκομικό Κέντρο Κρήτης

Ε. Φανουράκη, Κτηνίατρος, Επόπτης Μελισσοκομίας, Μελισσοκομικό Κέντρο Κρήτης

Ι. Λεονταράκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, Μελισσοκόμος

Ι. Κάκκος, Γενικός Διευθυντής ΕΟΣΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πρωινή Συνεδρία

 

Προεδρείο: Η. Χαλακατεβάκης, Ι. Λεονταράκης, Ε. Μαυρουπλάκης

 

10.00 - 10.15   Προσέλευση - Εγγραφές

10.15 – 11.00   Χαιρετισμοί

κκ Δαμασκηνός, Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου

Σ. Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης

Α. Βουλγαράκης, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Ε. Χνάρης, Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Περιφέρειας Κρήτης

Εκπρόσωπος Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Τ. Κουρουπάκης, Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

Β. Ντούρας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΜΣΕ)

Η. Χαλακατεβάκης, Προέδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων, Μέλος ΔΣ ΟΜΣΕ, Μέλος Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης

Ε. Μαυρουπλάκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου, Γραμματέας

ΔΣ ΟΜΣΕ

Κ. Λεονταράκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Ανατολικής Κρήτης

Εκπρόσωπος Μελισσοκομικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Σ. Μανωλίτσης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ηρακλείου

Εκπρόσωποι Κομμάτων

Εκπρόσωποι Φορέων


 

11.00 - 11.15   Το Μέλι στην Κρητική Διατροφή

Ε. Αλιφιεράκης, Kαρδιολόγος

11.15 - 11.30   Μέλισσες- Βιοποικιλότητα & Βελτίωση της Μελισσοκομικής πρακτικής

Φ. Χατζήνα, Τακτική Ερευνήτρια, Τμήμα Μελισσοκομίας, Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, ΕΛΓΟ "ΔΗΜΗΤΡΑ"

11.30 - 11.45  Τελευταίες Εξελίξεις στον "Πόλεμο" Ενάντια στους Σημαντικότερους Εχθρούς

των Μελισσών   

Φ. Χατζήνα, Τακτική Ερευνήτρια, Τμήμα Μελισσοκομίας, Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, ΕΛΓΟ "ΔΗΜΗΤΡΑ"

11.45 - 12.00   Υπηρεσίες των Οικοσυστημάτων, Περιοχές Natura2000 και Κλιματική

Αλλαγή

Γ. Πιλιγκότση, Οικονομολόγος Περιβάλλοντος, MSc, Υπεύθυνη Επικοινωνίας - Ενημέρωσης NATURA 2000 Value Crete, Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

 

12.00 - 12.15  Νομοθεσία και Χαρακτηριστικά του Μελιού  

            Ν. Κατσαρός, Επιστ. Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, π. Πρόεδρος

                        ΕΦΕΤ

12.15 - 12.30   Προβλήματα στη Διάθεση των Προϊόντων της Μέλισσας

Β. Ντούρας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΜΣΕ)

12.30 - 12.45  Η Κατάσταση της Μελισσοκομίας στην Κρήτη

Δ. Ισαακίδης, Γεωπόνος, Επόπτης Μελισσοκομίας, Μελισσοκομικό Κέντρο Κρήτης

12.45 - 13.00  Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική και Επιχειρηματικότητα  

Κ. Καρατάσου, Κτηνίατρος ΟΜΣΕ, Επόπτρια Μελισσοκομίας

13.00 - 13.15  Τα Φυσικοχημικά Χαρακτηριστικά του Μελιού και των Λοιπών Προϊόντων

της Κυψέλης

Ε. Αλυσσανδράκης, MSC, Dr, γεωπόνος, καθηγητής στο ΤΕΙ Ηρακλείου

13.15 - 13.30   Παλινολογική Ανάλυση στο Μέλι. Γυρεοσκοπικό Προφίλ Κρητικών Μελιών

                        Π. Γώτσιου, Βιολόγος MSc, Ερευνήτρια ΜΑΙΧ

13.30 - 13.45   Η Μελισσοκομία του Xθες και του Σήμερα….

                        Κ. Λεονταράκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Ανατολικής Κρήτης

13.45 - 14.00   Ερωτήσεις – Συζήτηση

14.00               Διάλειμμα

 

Απογευματινή Συνεδρία

Προεδρείο: Ε. Μανωλίτσης, Κ. Λεονταράκης, Εκπρόσωπος μελ. Συν. Ρεθυμνου

 

                

16.00 - 16.15   Αυτοφυής Μελισσοτροφική Χλωρίδα της Κρήτης. Σκέψεις και Προοπτικές.
Δρ. Κ. Οικονομάκης, πρώην Ερευνητής ΕΘΙΑΓΕ

16.15 - 16.30   Μελιτοφόρα Μέλισσα. ‘Ενας Ανεκτίμητος Θησαυρός για την Παραγωγή και

το Περιβάλλον

Ν. Γ. Εμμανουήλ, Ομότιμος Καθηγητής ΓΠΑ, Μέλος Γεωργικής Ακαδημίας

16.30 - 16.45   Η Μελισσοκομία στην Δυτική Κρήτη: Χθες και Σήμερα και τι Προσδοκούμε για

το Αύριο

Η. Χαλακατεβάκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων, Μέλος ΔΣ ΟΜΣΕ,

16.45 - 17.00   Μια Νέα Στρατηγική για τη Βαρρόα

Ε. Χανιωτάκης, Μαθηματικός, Μελισσοκόμος-Βασιλοτρόφος

17.00 - 17.15   Προβλήματα και προοπτικές της μελισσοκομίας στο Λασίθι

Β. Αντωνίου, Βιολόγος, Μελισσοκόμος, Γραμματέας Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου

17.15 - 17.30   Η Τέχνη της Βασιλοτροφίας και η Παραγωγή Βασιλισσών στην Κρήτη

Ε. Μαραγκουδάκης, Μελισσοκόμος, Βασιλοτρόφος

 

 

 

 

 

17.30 - 17.45   Επιδημιολογικά Στοιχεία Ασθενειών Μελισσών Περιφέρειας Κρήτης

Π. Κούρσου, Ι. Σκανδαλάκης, Ι. Τωμαζινάκης, Κτηνίατροι,  Κτηνιατρικό Εργαστήριο Χανίων

 

Α. Κατζαγιαννάκης, Κτηνίατρος, Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ηρακλείου

17.45 - 18.00   Η Επισήμανση του Μελιού, των Μελισσοκομικών Προϊόντων και των

                        Προϊόντων με Μέλι.

                        Ν. Ηλιόπουλος, Χημικός MSc, Διευθυντής HELLASCHEM

18.00 - 18.15   Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

Προεδρείο: Δ. Ισαακίδης, Ε. Μαυρουπλάκης, Η. Χαλακατεβάκης

 

10.15 - 10.30  Προσέλευση Συνέδρων

10.30 - 10.45  ΠΟΠ Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης. Χθες, Σήμερα και Αύριο.

                        Ε. Μαυρουπλάκης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Λασιθίου, Γραμματέας ΔΣ

                        ΟΜΣΕ

10.45 - 11.00  Συνεταιριστικό Κίνημα στην Κρήτη και Οργάνωση Παραγωγών

Σ. Μανωλίτσης, Πρόεδρος Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ηρακλείου

11.00 - 11.15      Μέλι ΠΟΠ και Προοπτικές για τους Παραγωγούς

Γ. Πίττας, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Τυποποιητών – Συσκευαστών &  

Εξαγωγέων Μελιού (ΣΕΤΣΕΜ)

10.15 - 11.30   Νομοθετικό πλαίσιο και Διαδικασία Καταχώρισης Ονομασιών ΠΟΠ & ΠΓΕ –

                        Προδιαγραφές Πευκοθυμαρόμελου Κρήτης ΠΟΠ

Σ. Μανανά, Προϊσταμένη Τμήματος ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γενική Διεύθυνση Τροφίμων, Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας

Ι. Μπακουλοπούλου, Τμήμα ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

 11.30 - 11.45       Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης ΠΟΠ: Έλεγχος και Πιστοποίηση

Κ. Λέλης, Χημικός, Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc  ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Δρ. Μ. Λαμπράκη, Προϊσταμένη, Τμήματος Επιθεωρήσεων & Ελέγχων

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

11.45 - 12.15      Διαχείριση Ασφάλειας Μελισσοκομικών Προϊόντων-Νομοθεσία

Ν. Ασούτης Διδαράς, Κτηνίατρος MSc, Επιθεωρητής ΕΦΕΤ

12.15 - 12.30   Ποιο είναι το Καλύτερο Μέλι;

Κ. Καρατάσου, Κτηνίατρος ΟΜΣΕ, Επόπτρια Μελισσοκομίας

12.30 - 12.45   Μελισσοκομία και Δασικό Περιβάλλον 

                        Π. Σκλαβάκη, Δασολόγος Διεύθυνση Δασών Χανίων

12.45 - 13.15   Ερωτήσεις – Συζήτηση

13.15 - 14.45   Προϋποθέσεις μιας Επιτυχούς Εξαγωγικής Δραστηριότητας

Γ. Παπαστεργιόπουλος, Δ/ντης Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Enterprise Greece

Παρασκευή 

 

17:00-20:00  σποροεξερευνηση

Ένα εργαστήρι το οποίο έχει ως στόχο το παιδί να κατανοήσει την έννοια του σπόρου, την ποικιλία που εμφανίζουν οι σπόροι (χρώμα, μέγεθος, σχήμα), τη σύνδεση των σπόρων με τη διατροφή μας, τη σημασία διαφύλαξης των ποικιλιών, αλλά και τη σημασία να τρεφόμαστε εποχικά.

 

17:00 -18:00 σποροανακαλυπτω...

Άραγε όλοι οι σπόροι είναι ίδιοι; Ποιος κρέμασε τα μήλα στο δέντρο; Πόσο σημαντικοί είναι οι σπόροι για τη ζωή μας; Από ποιο σπόρο φτιάχνεται το αγαπημένο μας  ψωμί; Aν είσαι σποροεξερευνητης και θέλεις να μάθεις περισσότερα τότε αυτό το εργαστήρι φτιάχτηκε για εσένα!

18:00 -19:00 κάθε σπόρος..... την εποχη του

Ολα τα λαχανικά τα τρωμε ολες τις εποχες;  Παιχνιδια μνημης και ισσοροπιας για να μαθουμε την εποχικοτητα των λαχανικων και των φρουτων.

19:00- 20:00 σποροπαιχνιδια

Σποροπαιχνιδια και σποροδραστηριοτητες, σποροπαιχνίδια και  έκθεση ζωγραφικης  για να κοσμησουν  το τοιχο μας!

 

Σαββατο

10:00 – 14:00 απο το σιταρι στο ψωμι

Το βιωματικό εργαστήριο περιλαμβάνει την ιστορία του ανθρώπου συνδεδεμένη με την ιστορία των δημητριακών καρπών, τη θέση και την αξία του ψωμιού στην καθημερινή ζωή, στη θρησκεία, στην κοινωνική ζωή και στη διατροφή.

 

10:00-11:00  Πες αλευρι.....

Ενα συναρπαστικο μαθημα χημειας αρχίζει...ολα εκεινα τα μυστικα που συμβαινουν κατω απο την κορα του ψωμιου...σχεδον αορατα!

11:00-12:00  Μια συνταγη μεγαλων διαστασεων

Τι χρειαζεται αραγε για να φτίαξεις λίγο ψωμι; Αλευρι,αλατι μαγια,λαδι, δυο χέρια το πολυ,ενας φουρνος,αγαπη,και φαντασία! Σχεδιαζουμε στο χαρτί την πιο μεγάλη συνταγη στο κοσμο.. διαστάσεις για το ρεκορ Γκίνες!

12:00 – 14:00  Ζυμωμα ψωμιου με το παραδοσιακο τρόπο

Εισαι ετοιμος να γινεις φουρναρης και να ζυμωσεις το δικο σου ψωμι; Πως ειναι το σιταρι; και πως απο το σιταρι γινεται το ψωμι; Τα παιδιά μπαίνουν με βιωματικό τρόπο στη διαδικασία ζυμώματος του ψωμιού από την δημιουργία του προζυμιού μέχρι το πλάσιμο του ψωμιού φορώντας τους σκούφους τους, ζυμώνουν μέσα σε αυθεντική σκάφη ζυμώματος

 

17:00- 20:00  δημιουργια σκιουφιχτων μακαρονιών

17:00-18:00 κωδικος ονόματος: Σκουφιχτά

 ποσα διαφορετικά σχήματα μπορεί να έχουν τα μακαρόνια; Και πόσα χρώματα; Στην Κρήτη ποια παραδοσιακά  μακαρόνια έχουμε; και τι περιεργο ονομα τους δώσανε;;

18:00-20:00 Αποκριά η μακαρονού!

Λαογραφικό πρόγραμμα,  τα παιδιά γίνονται μεγάλοι μάγειροι και παρασκευάζουμε όλοι μαζί μακαρόνια σκιουφικτά. Σκοπός του εργαστηρίου είναι αρχικά τα παιδιά να κατανοήσουν τη σχέση που υπήρχε ανάμεσα στη γιορτή και την παραδοσιακή συνήθεια και να μάθουν ότι η γιορτές αυτές ήταν στενά συνδεδεμένες με κάποια συγκεκριμένα παραδοσιακά φαγητά.

 

Κυριακή

10:00 – 14:00 Οταν το χαρουπι συναντησε τη σοκολατα

 Το παιδί έρχεται σε επαφή με τον άγνωστο αυτόν καρπό της Κρήτης, αλλά και όλης της Μεσογείου. Τα παιδιά μαθαίνουν την εναλλακτική σοκολάτα της Κρήτης, αλλά και τις διατροφικές του αξίες. Στόχος του προγράμματος είναι να μεταδώσει διατροφικές γνώσεις και συνήθειες από την κρητική γη με βιωματικό τρόπο.

 

10:00 -11:00 Η μάχη μεταξυ του χαρουπιου και της σοκολάτας

ποιος θα βγεί νικητης? Ενα εργαστηρι σχεδιασμένο για να μαθεις ολα τα οφελη του χαρουπιου..να δεις πως ειναι, με τι μοιαζει... και φυσικα την γευση του

 11:00 -12:00 Δημιουργία χαρουπομερέντας

 Εισαι έτοιμος να φτιάξεις την πιο νόστιμη χαρουπο-μερέντα.. βαζουμε ποδιές και μαγειρευουμε επι-τοπου... η συνταγη μενει ακόμα κρυφή!!

 12:00-13:00 Ο στίβος του χαρουπιου!

 Μετα απο τόση ενέργεια που έχω απο το χαρούπι ειναι ωρα για παιχνίδι!

13:00 -14:00 Χαρουπο...ζωγραφική

 πόσα χαρούπια μπορώ να ζωγραφίσω?

17:00- 20:00 απο την ελια στο σαπουνι

Τα χρώματα και τα αρώματα της κρητικής γης πλέκονται σαν γαϊτανάκι με την ιστορία και την προέλευση του σαπουνιού, τη διατροφική αξία του ελαιολάδου, αλλά και τη θέση που κατείχε στην ζωή του Κρητικού.

 

17:00-18:00  ενα εργαστήρι γύρω απο την ελιά.

ταξιδέουμε χρονια πίσω και παμε ένα ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα...πόσο ιερό ηταν αυτο δέντρο; Εισαι έτοιμος να ζωγραφίσεις το πίο μεγάλο δεντρο ελιάς;

 

18:00-19:00 Ένας φετσάς φωνάζει...

 ενα μάθημα οικιακής οικονομίας και ανακύκλωσης λαμβάνει μέρος εδώ!Τον παλιό καιρό δεν πετούσαν τίποτα..τωρα?? Ενας φετσας φωναζει..Αραγε τι λεει;

 

19:00-20:00 Φτίαχνω σαπούνι

 Φτιάχνω το δικό μου μοσχοσάπουνο απο ελαιόλαδο...ένα εργαστήρι οπου το παιδί μαθαίνει πώς φτιάχνεται το σαπούνι με φυσικό τρόπο από ελαιόλαδο και βότανα.

 

           

Και τις τρεις ημέρες θα υπάρχουν Πολιτιστικές εκδηλώσεις;

Παρασκευή 23/2 ώρα 20:00-21:00 Γιώργος Τσαμαντάκης Λύρα – Τραγούδι

                                                    «  Μανόλης Λενταράκης Λαούτο –   »

Χορεύουν: Παραδοσιακός Σύλλογος « Σταυραετοί»

Σάββατο 24/2 ώρα 19:00- 21:00 Γιώργος Σκευάκης Λαούτο – Τραγούδι

                                                   Έκτορας Χατζηδάκης Λύρα – Τραγούδι

                                                   Μανόλης Περκολαράκης – Λαούτο

Χορεύουν:1) Λύκειο Ελληνίδων

                 2)Λαογραφικός Όμιλος Χανίων

                 3)Παραδοσιακός Σύλλογος « Μετερίζι»

Κυριακή 25/2 ώρα 19:00-20:00 Παναγιώτης Μπουλνταδάκης Λύρα – Τραγούδι

                                                  Νίκος Σταματάκης  Λαούτο – Τραγούδι

Χορεύουν:1) Χορευτικός Όμιλος Χανίων « Ο Ψηλορείτης»

                 2) Χορευτικός Σύλλογος  « Ζάλος»

Hμέρες και ώρες λειτουργίας

 

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

16:00 – 21:00


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

10:00 – 21:00


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

10:00 – 21:00

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ