Λ. Αυγενάκης από Τυμπάκι: «Δεσμεύομαι προσωπικά για τη Μεσαρά»

Συνέντευξη του γραμματέα της ΝΔ

«Δεσμεύομαι την επόμενη μέρα να συνεργαστώ με όλους τους φορείς, για να φέρουμε αποτέλεσμα στον τόπο μας και στους ανθρώπους του», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στον «Dream FM 90.7» και τους δημοσιογράφους Σοφία Πλουτινάκη και Στράτο Κυδωνάκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • Εμείς ως η επόμενη κυβέρνηση θέλουμε οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι επιχειρηματίες, όσοι παράγουν να νιώθουν χρήσιμοι, δημιουργικοί, παραγωγικοί, και να μπορούν να κάνουν σχέδια και όνειρα. Καμιά κοινωνία δεν προκόβει όταν της στερήσεις την δυνατότητα να κάνει όνειρα, να κερδίζει, να ευδαιμονεί.
  • Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να πανηγυρίζει πως ολοκλήρωσε έστω κι ένα έργο στην Κρήτη. Μάλιστα για τον δρόμο Ηράκλειο-Μεσαρά παρά τις προτροπές μας, ο κ. Σπίρτσης περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να τρέξει και να πιέσει για την ολοκλήρωση του έργου, ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Σημειωτέον, το έργο αυτό ξεκίνησε επί Κώστα Καραμανλή και υπουργείας Γ. Σουφλιά.
  • Η οικονομία της Ελλάδας περιμένει να ελευθερωθεί, να εκτοξευθεί. Το είδαμε και την επόμενη των Ευρωεκλογών, στο πως αντέδρασαν οι αγορές, έστειλαν θετικό μήνυμα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
  • Δεν ζητάμε από όλους να γίνουν νεοδημοκράτες. Αυτό που ζητάμε είναι να αξιολογήσουν συνειδητά και να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να έχουμε μια Ελλάδα αυτοδύναμη και σταθερή.
  • Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα στηρίξει τον αγρότη που θέλει να παράγει, να δημιουργήσει. Ο πρωτογενής τομέας είναι πυλώνας για την οικονομία της χώρας, και για να πάει μπροστά θέλει ένα κράτος σύμμαχο.
  • Υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία θα δοθεί βαρύτητα, όπως η μείωση του κόστους παραγωγής, η λειτουργία του ΕΛΓΑ, που έχει καταστεί βραχνάς για τους περισσότερους αγρότες της περιοχής, αλλά και μία σειρά αναδιαρθρώσεις ακόμα και στην λειτουργία του Υπ. Ανάπτυξης, που θα στοχεύουν στην αλλαγή κουλτούρας, πνεύματος και νοοτροπίας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ