Προβλήματα από τη νεροποντή στη δυτική Κρήτη - Κλειστά τα σχολεία στο Έλος

Προσοχή σε τρία σημεία στην Π.Ε. Χανίων λόγω κατολισθήσεων

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1040/2019 Απόφαση Δημάρχου Κισσάμου κ. Μυλωνάκη, το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Έλους θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων.

Αρκετά είναι τα προβλήματα σε περιοχές του Δήμου Κισάμου και του Δήμου Πλατανιά από την δυνατή νεροποντή το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με το parakritika.gr, λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να προκληθούν κατολισθήσεις, πτώσεις βράχων και να «φουσκώσουν» ρέματα.

Διακοπή στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε στα χωριά Κεφάλι, Αμυγδαλοκεφάλι και Κάμπος, με συνεργεία του ΑΔΜΗΕ να σπεύδουν να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Στο γήπεδο των Μουρνιών τα πάντα πλημμύρισαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με την Επισκοπή. Το γήπεδο μετατράπηκε σε λίμνη, με συνέπεια -όπως αναφέρει το parakritika.gr - το ματς να διακοπεί στο 76ο λεπτό για να συνεχιστεί πάντως λίγη ώρα αργότερα.

Την προσοχή των διερχόμενων οδηγών σε τρία σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου των Χανίων λόγω κατολισθήσεων, επισημαίνει με ανάρτησή του ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Βερυκοκίδης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ