Ο δρόμος πέφτει...πάνω στο σπίτι!

Την πρώτη φορά έφταιγε η κακοκαιρία, την δεύτερη η κακοτεχνία και δεν θέλει να σκεφτεί τι θα γίνει την...τρίτη!

Την αγανάκτησή του για την κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει και για τον κίνδυνο στον οποίο έχει βρεθεί η περιουσία του στον Άγιο Μύρωνα, λόγω κακοτεχνιών αλλά και αδιαφορίας των υπευθύνων μεταφέρει αναγνώστης του Cretalive.

Όπως υπογραμμίζει, όλα ξεκίνησαν με τις κακοκαιρίες του περασμένου χειμώνα, οπότε και υποχώρησε τμήμα του δρόμου πάνω από το σπίτι του.
Με δική του πρωτοβουλία και οικονομική επιβάρυνση έστησε τοιχίο για να προλάβει τα χειρότερα, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να παρέμβει σε όλο το πρόβλημα.
Όπως αναφέρει στο cretalive, έμεινε εκτεθειμένο ένα τμήμα από το πρανές, περίπου 10 μέτρα, για το οποίο ωστόσο ενημέρωσε τους υπευθύνους του Δήμου Ηρακλείου. Ποια ήταν η απάντηση που, όπως λέει ο ίδιος, πήρε; "Όταν πέσει θα το δούμε"!

Πέρασε ο καιρός, ήρθε...το πλήρωμα του χρόνου και με αφορμή κάποιες εργασίες για το δίκτυο του νερού στην περιοχή, το πρανές υποχώρησε εκ νέου, όπως φοβόταν! Στην νέα παρέμβασή του προς τους αρμοδίους πως κινδυνεύει το σπίτι του, ενημερώθηκε ότι "το φταίξιμο είναι του εργολάβου".

Και τώρα αναρωτιέται αν η ζημιά θα αποκατασταθεί ή θα έρθουν τα χειρότερα...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ