Ο Νίκος Ψυχογιός ευχαριστεί για τη συμπαράσταση στο πένθος για την σύζυγό του

Το δημόσιο μήνυμα του συζύγου της εκλιπούσης

Με πόνο για το χαμό της συζύγου του, ο Νίκος Ψυχογυιός απευθύνει ένα δημόσιο "ευχαριστώ" προς όλους όσοι βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια στο βαρύ πένθος για την απώλεια της Ειρήνης Μπολωνάκη.

Σε δημόσιο μήνυμά του αναφέρει:

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσοι βρεθήκατε κοντά μας και μας συμπαρασταθήκατε για την μεγάλη απώλεια της συντρόφου μου Ειρήνης.

Συγκεκριμένα, ευχαριστώ τις συναδέλφους της από την αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ, που συμμετείχατε με κάθε πρόσφορο τρόπο στον αποχαιρετισμό της.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου από το 2ο ΕΠΑ.Λ αλλά και τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας, που παραβρεθήκατε στην εξόδιο ακολουθία.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Χάρη Βαβουρανάκη, τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, κ. Ζαχαρία Ρηγάκη, την διευθύντρια του ΕΣΥ, γιατρό Βάνα Λυδάκη, την διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου , Εύα Τσαγκαράκη, την συνάδελφό μου, Ελένη Μπεζυρτζόγλου και τον γιατρό Αλέξανδρο Καμπουράκη για τις εξαιρετικά φορτισμένες συναισθηματικά επικήδειες παρεμβάσεις τους.

Ευχαριστώ, τους συγγενείς, τους φίλους και τους χωριανούς μας από τη Γέργερη, τη Βροχίτσα Ηλείας και το Καβροχώρι, που παραβρέθηκαν ή επικοινώνησαν μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή κοινωνικών δικτύων, συμμετέχοντας στον πόνο μας.

Ευχαριστώ θερμά το ιερατικό προσωπικό του Ι.Ν. Αγίου Μηνά , τον πατέρα Εμμανουήλ, τον πατέρα Σταύρο από την Γέργερη και τους λοιπούς ιερωμένους, που δεν γνωρίζω τα ονόματα τους, για την συμμετοχή τους στην εξόδιο ακολουθία.

Ιδιαιτέρως Ευχαριστώ τον αρχιμανδρίτη πατέρα Πρόδρομο και για την επικήδειο ομιλία του, η οποία κάθησε σαν βάλσαμο και στις δικές μας ψυχές αλλά και τον εξαιρετικό πατέρα Ανδρέα του Σιναΐτικου Μοναστηρίου του Αγίου Ματθαίου που με περίσσεια θρησκευτική ευλάβεια συμμετείχε στην τελετή του αποχαιρετισμού.

Η μνήμη της Ειρήνης, μας ενώνει όλους, μέσα από την παρακαταθήκη αγάπης που μας κληροδοτεί και που μας καλεί να γίνουμε οι θεματοφύλακες της.


Η γιατρός παιδοαιματολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και σύζυγος του καθηγητή Νίκου Ψυχογυιού, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 57 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά της, τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ